Ana Bogdan, una dintre eroinele României în BJK Cup, reacție plină de sinceritate despre revenirea Simonei Halep şi a Soranei Cîrstea în echipa națională, după calificarea în faza grupelor!

Ana Bogdan a vorbit despre revenirea Simonei Halep şi a Soranei Cîrstea în echipa națională, după ce România a ajuns la turneul final al Billie Jean King Cup. România a reușit o calificare miraculoasă la turneul final al Billie Jean King Cup după ce a fost condusă de Ucraina, cu 0-2. La capătul a două

Ana Bogdan, una dintre eroinele României în BJK Cup, reacție plină de sinceritate despre revenirea Simonei Halep şi a Soranei Cîrstea în echipa națională, după calificarea în faza grupelor!

Ana Bogdan a vorbit despre revenirea Simonei Halep şi a Soranei Cîrstea în echipa națională, după ce România a ajuns la turneul final al Billie Jean King Cup.

România a reușit o calificare miraculoasă la turneul final al Billie Jean King Cup după ce a fost condusă de Ucraina, cu 0-2. La capătul a două zile de meciuri, perechea Ana Bogdan – Jaqueline Cristian a învins cuplul Liudmila şi Nadia Kicenok, scor 6-2, 7-6 (9/7) și a adus punctul decisiv pentru naționala pregătită de Horia Tecău.

Ana Bogdan, reacție emoționantă la revenirea în România: „Era a treia încercare de a mă califica”

Ana Bogdan (64 WTA la simplu, 318 WTA la dublu) a adus României două puncte extrem de importante României. În meciul disputat vineri, a fost depășită de Lesia Tsurenko, 6-3, 2-6, 0-6, dar sâmbătă s-a impus în partida cu Elina Svitolina cu 6-4, 4-6, 6-3. Tot sâmbătă, Jaqueline Cristian a învins-o pe Lesia Tsurenko, 2-6, 6-4, 6-4.Sportiva a declarat că a fost cea mai emoționantă calificare pentru care a muncit extrem de mult. Se pare că a treia oară a fost cu noroc pentru sportiva care a pierdut alte două calificări în fața Rusiei și Sloveniei.

„Da, cea mai emoționantă calificare. Pentru mine e și prima…Era a treia încercare de a mă califica. A mai fost cu Rusia și Slovenia…pe ambele le-am pierdut în meci decisiv. Dar, acum toată echipa a avut o altă energie. În fiecare zi am râs, ne-am simțit bine, ne-am antrenat bine. A fost o atmosferă foarte plăcută și a ajutat mult.

A doua zi ne-am gândit că e o nouă zi, o nouă oportunitate. Trebuie să fim încrezători. Și asta am făcut! Eu am intrat pe teren cu gânduri pozitive,

 » Citește toată știrea aici…