CTP, reacție dură despre Simona Halep! De ce e dezamăgit

Simona Halep s-a accidentat în timpul meciului cu McCartney Kessler, numărul 123 mondial, care a avut loc în primul tur al turneului Trophee Clarins și a decis să se retragă din confruntare. Gazetarul Cristian Tudor Popescu a venit cu o reacție dură împotriva jucătoarei din Constanța. Cristian Tudor Popescu, dezamăgit total de Simona Halep Simona

CTP, reacție dură despre Simona Halep! De ce e dezamăgit

Simona Halep s-a accidentat în timpul meciului cu McCartney Kessler, numărul 123 mondial, care a avut loc în primul tur al turneului Trophee Clarins și a decis să se retragă din confruntare.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a venit cu o reacție dură împotriva jucătoarei din Constanța.

Cristian Tudor Popescu, dezamăgit total de Simona Halep

Simona Halep a decis să se retragă din meciul cu McCartney Kessler, deși luase primul set. Jucătoarea din Constanța a acuzat dureri de genunchi și nu a mai apucat să ducă la capăt primul meci jucat pe zgură.

Mai exact, „Simo” s-a retras după o oră şi 26 de minute de joc, la scorul de 7-5, 2-3. Nu este prima dată când Halep acuză probleme medicale. La meciul cu Paula Badosa, românca a acuzat dureri la umărul drept.Cristian Tudor Popescu susține că Halep nu a gestionat bine perioada în care a fost suspendată și crede că nu s-a antrenat cum trebuie pentru a-și menține condiția fizică.

„Am fost surprins neplăcut, pentru că mi-am imaginat că Simona s-a antrenat – sau cel puțin așa a spus și asta am văzut și eu, că va continua antrenamentele în regim normal – în perioada în care a fost suspendată. Mi-am imaginat că-și va menține condiția fizică generală, adică rezistența în timp și articulațiile, mușchii.

Mă gândeam că problema va fi cu reglarea loviturilor. Fiindcă asta e diferența dintre antrenament și jocul pe puncte într-un turneu WTA. Acolo, e greu să lovești cu aceeași precizie și aceeași determinare ca la antrenament. Aici credeam că vor apărea probleme. Dar nu sunt aici!

Simona lovește așa cum o știm. Are reverul în continuare, este foarte bun, e lovitura ei de paradă.

 » Citește toată știrea aici…