Ilie Năstase dă lovitură după lovitură. Viața legendarului jucător de tenis atrage cu o putere formidabilă

Ilie Năstase dă o nouă lovitură după ce a lansat documentarul despre viața sa sportivă. Povestea legendarului jucător de tenis atrage atenția unei noi platforme de streaming. Anul acesta a fost lansat documentarul „Nasty”, în care sunt prezentate viața și cariera lui Ilie Năstase. În documentar sunt expuse imagini de arhivă care stârnesc melancolia fanilor

Ilie Năstase dă lovitură după lovitură. Viața legendarului jucător de tenis atrage cu o putere formidabilă

Ilie Năstase dă o nouă lovitură după ce a lansat documentarul despre viața sa sportivă. Povestea legendarului jucător de tenis atrage atenția unei noi platforme de streaming.

Anul acesta a fost lansat documentarul „Nasty”, în care sunt prezentate viața și cariera lui Ilie Năstase. În documentar sunt expuse imagini de arhivă care stârnesc melancolia fanilor care l-au îndrăgit pe primul număr 1 ATP. Succesul poveștii primului „rock star” al tenisului mondial a atras atenția unei noi platformei de streaming.

Ilie Năstase dă lovitura! Documentarul „Nasty”, disponibil în 23 de țări

Viața legendarului jucător de tenis este una fermecătoare și reprezintă o poveste de film pe care una din cele mai noi platforme de streaming online vrea să o facă cunoscută. Documentarul „Nasty”, care pune pe tavă fanilor sportului alb cele mai spumoase momente din viața și cariera românului, va fi lansat pe platforma Max, la scurt timp după proiecția de la Cannes.Ilie Năstase a povestit că reacția publicului care a văzut deja documentarul a fost una extraordinară. Este fericit că cei de la platforma Max vor difuza în 23 de țări filmul despre viața și cariera sa.

O călătorie incredibilă pentru mine, o călătorie minunată pe calea amintirilor. Până acum, reacția publicului a fost extraordinară. Mă bucur foarte mult că documentarul va fi difuzat pe Max în Europa și că mai mulți oameni au șansa de a-l viziona.

Nu este doar un film despre tenis, ci și un film despre o altă epocă a sportului, despre prietenie, despre munca grea și despre ce înseamnă să rămâi credincios ție însuți. Este ceea ce am făcut întotdeauna. Am făcut-o în felul meu”, spune Ilie Năstase, potrivit gsp.ro.

În documentar apar personaje celebre din lumea tenisului mondial precum Rafael Nadal,

 » Citește toată știrea aici…