L’Equipe dă verdictul în cazul Simonei Halep și nu este deloc unul bun!

Fostul număr 1 mondial, Simona Halep (32 de ani, 1149 WTA), s-a retras în setul al doilea al meciului cu McCartney Kessler (24 de ani, 123 WTA) de la Trophee Clarins. După anunțul retragerii, jurnaliștii  francezi au reacționat imediat, iar cotidianul L’Equipe au analizat meciului Simonei Halep cu McCartney Kessler, ajungând la concluzia că sportiva

L’Equipe dă verdictul în cazul Simonei Halep și nu este deloc unul bun!

Fostul număr 1 mondial, Simona Halep (32 de ani, 1149 WTA), s-a retras în setul al doilea al meciului cu McCartney Kessler (24 de ani, 123 WTA) de la Trophee Clarins.

După anunțul retragerii, jurnaliștii  francezi au reacționat imediat, iar cotidianul L’Equipe au analizat meciului Simonei Halep cu McCartney Kessler, ajungând la concluzia că sportiva a luat o decizie pripită când a hotărât să revină pe teren după ce suspendarea pentru dopaj i-a fost redusă.

Jucătoarea româncă de tenis s-a confruntat cu probleme la genunchiul stâng în timpul meciului cu jucătoarea din SUA, McCartney Kessler.
Ce verdict a dat L’Equipe în cazul Simonei Halep

Halep câștigase primul set cu scorul de 7-5, dar după aproximativ o oră și jumătate, la scorul de 3-2 la game-uri pentru Kessler, sportiva din născută la Constanța a luat decizia de a abandona meciul. Simona Halep a revenit după doi ani de absență pe zgură, ultima sa apariție pe această suprafață de joc datând din mai 2022, la Roland Garros.

Cotidianul francez L’ Equipe a analizat meciul Simonei Halep cu McCartney Kessler și a dat un verdict: sportiva din România nu este, încă, pregătită fizic pentru revenirea pe teren.

„După un prim set bun, câștigat în fața lui McCartney Kessler, jucătoare din America, Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în primul tur de la Trophee Clarins.

Când am terminat interviul pe care ni l-a acordat la începutul săptămânii și am întrebat-o ce i-am putea dori pentru lunile următoare, Simona Halep a răspuns spontan: «Sănătate!». La 32 de ani, după aproape doi ani în care nu a jucat din cauza suspendării pentru dopaj, care a fost ridicată pe 5 martie, fostul lider WTA știe că nu mai are mult timp de pierdut,

 » Citește toată știrea aici…