Cele trei mașini pe care El Chapo i le-a făcut cadou fostei iubite

El Chapo i-a dăruit fostei sale iubite trei mașini Chevrolet cu calități tehnice extraordinare, iar fosta parteneră a păstrat autoturismele. Chapo Guzman a fost cel mai mare traficant de droguri din America de Nord. Mexicanul a fost traficantul care a vândut cea mai mare cantitate de droguri în Statele Unite ale Americi, în 2014. Cele

Cele trei mașini pe care El Chapo i le-a făcut cadou fostei iubite

El Chapo i-a dăruit fostei sale iubite trei mașini Chevrolet cu calități tehnice extraordinare, iar fosta parteneră a păstrat autoturismele.

Chapo Guzman a fost cel mai mare traficant de droguri din America de Nord. Mexicanul a fost traficantul care a vândut cea mai mare cantitate de droguri în Statele Unite ale Americi, în 2014.

Cele trei mașini pe care El Chapo i le-a făcut cadou fostei iubite sunt toate Chevrolet

El Chapo i-a oferit fostei iubite trei mașini. „Lordul” mexican al drogurilor i-a făcut cadou Valeriei Rubi un Chevrolet Cheyenne, Chevrolet Cruise și un Corvette.

Fosta iubită a lui El Chapo a fost acuzată de urmăritorii din mediul online că a vrut să dea la schimb unul dintre autovehicule, însă Valeria Rubi a negat.

Mașina respectivă este Chevrolet Cheyenne, un model foarte popular în America de Sud și Statele Unite, care valorează nu mai puțin de 56 de mii de euro. Autoturismul este unul off-road și are un motor V8, cu 500 de cai-putere. De asemenea, Chevrolet Cheyenne are un sistem de direcție Quadrasteer, pe patru roți.

Când s-au despărțit, fosta parteneră al lui Chapo Guzman a vrut să returneze mașinile pe care i le dăduse, dar nu le-a acceptat înapoi. Până la urmă, ea a ajuns să vândă unele dintre ele, precum și casa din Culiacán pe care i-a cumpărat-o traficantul de droguri la începutul relației lor.

Chevrolet Cruise a câștigat titulatura de „cea mai sigură mașină”

Chevrolet Cruise a intrat pe piața europeană pentru a fi un concurent al mașinilor Opel Astra și Seat Leon. Producția mașinii a fost oprită, în iulie 2018, de General Motors.

Autoturismul a câștigat premiul de „cea mai sigură mașină” în anul 2014. De asemenea,

 » Citește toată știrea aici…