Simona Halep, mesajul care răstoarnă totul. „Schimbare de planuri”

Simona Halep, jucătoarea care vine după un scandal monstru de dopaj, urma să participe la al doilea turneu după suspendare. Totuși, românca s-a răzgândit dintr-o dată și a anunțat o schimbare de plan. Simona Halep, mesajul care răstoarnă totul. „Schimbare de planuri” Deși a primit un wild-card din partea organizatorilor și a acceptat să participe

Simona Halep, mesajul care răstoarnă totul. „Schimbare de planuri”

Simona Halep, jucătoarea care vine după un scandal monstru de dopaj, urma să participe la al doilea turneu după suspendare.

Totuși, românca s-a răzgândit dintr-o dată și a anunțat o schimbare de plan.

Simona Halep, mesajul care răstoarnă totul. „Schimbare de planuri”

Deși a primit un wild-card din partea organizatorilor și a acceptat să participe la turneul de la Oeiras, Simona Halep a anunțat o schimbare de plan.

Românca a spus că mai are nevoie de timp pentru a se reobișnui cu antrenamentele, așa că a decis să se retragă din competiție.

Acest turneu ar fi fost al doilea la care participă „Simo” după suspendarea sa din cazul de dopaj, primul fiind Miami Open. În mod evident, perioada în care a stat pe bară a afectat-o enorm pe româncă.

„Schimbare de planuri! Corpul meu îmi spune că are nevoie de mai mult timp pentru a se obişnui cu revenirea la antrenamentele complete. Nu vreau să mă grăbesc cu revenirea mea, aşa că nu voi juca la Oeiras săptămâna viitoare”, a precizat Halep pe Instagram.
Simona Halep, laude pentru noul său antrenor

Simona Halep, jucătoarea care a fost pregătită de Patrick Mouratoglou, dezvăluie că se simte foarte bine în compania noului său antrenor Carlos Martinez.

„Are o motivatie și un stil pe placul meu. Adică, energic, vorbește despre ceea ce trebuie să fac, mă corectează, îmi spune adevărul când nu dau bine.

Mie îmi place foarte mult când cineva cu care lucrezi îți spune adevărul. Pentru că, ok, e bine să te și încurajeze, dar e bine să spună și realitatea. Și asta o face foarte bine, pentru că-mi spune exact ceea ce trebuie să îmbunătățesc,

 » Citește toată știrea aici…