De ce nu s-a retras Simona Halep din tenis. A spus acum adevărul

Simona Halep (32 de ani, 1149 WTA) a mărturisit de ce nu s-a retras din tenis. Fosta campioană de la Roland Garros a revenit în circuit în luna martie a acestui an după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) i-a redus suspendarea pentru dopaj de la patru ani la 9 luni. Miercuri, Simona Halep a abandonat în

De ce nu s-a retras Simona Halep din tenis. A spus acum adevărul

Simona Halep (32 de ani, 1149 WTA) a mărturisit de ce nu s-a retras din tenis.

Fosta campioană de la Roland Garros a revenit în circuit în luna martie a acestui an după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) i-a redus suspendarea pentru dopaj de la patru ani la 9 luni.

Miercuri, Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Trophee Clarins, după ce a acuzat dureri la genunchi.

Care este motivul pentru care Simona Halep nu s-a retras din tenis

După ce a pierdut în primul tur la Miami Open, în trei seturi în fața Paulei Badosa, Halep a abandonat în setul al doilea al meciului cu McCartney Kessler de la Trophee Clarins, după ce s-a confruntat cu probleme la genunchiul stâng.

Sportiva din Constanța a transmis, în cadrul interviului pentru Tennis.com, că nu s-a gândit să pună capăt carierei, ci a dorit să continue și să se retragă la momentul potrivit de pe teren.„Nu mi-a venit să cred că am primit o suspendare de 4 ani. De aceea am continuat să mă antrenez, pentru că n-am vrut să mă retrag în aceste condiții, vreau să mă retrag de pe teren”, a declarat Simona Halep, potrivit Tennis.com.

Care a fost reacția jurnaliștilor francezi după ce Simona Halep s-a retras de la Trophee Clarins! Ce au scris despre abandonul româncei

Simona Halep s-a retras în setul al doilea al meciului cu McCartney Kessler (24 de ani) de la Trophee Clarins, după o oră și 30 de minute de joc, din cauza unor probleme la genunchi.

La scurt timp au apărut reacțiile jurnaliștilor francezi de la Tennis Actu și L’Equipe. Cotidianul L’Equipe a analizat meciul Simonei Halep cu McCartney Kessler,

 » Citește toată știrea aici…