Gigi Becali vrea să o preia pe FC Liverpool! Reacție fabuloasă a patronului FCSB, după ce a câștigat titlul: „Negociez cu ei”. VIDEO

Gigi Becali are în plan să preia formația Liverpool. Gânduri mărețe ale finanțatorului de la FCSB, după ce echipa sa a câștigat titlul de campioană a României. Farul a pierdut duelul cu FCSB, scor 2-1, în runda a 7-a a play-off-ului Superligii, astfel că bucureștenii au devenit, din punct de vedere matematic, campioni ai primului

Gigi Becali vrea să o preia pe FC Liverpool! Reacție fabuloasă a patronului FCSB, după ce a câștigat titlul: „Negociez cu ei”. VIDEO

Gigi Becali are în plan să preia formația Liverpool. Gânduri mărețe ale finanțatorului de la FCSB, după ce echipa sa a câștigat titlul de campioană a României.

Farul a pierdut duelul cu FCSB, scor 2-1, în runda a 7-a a play-off-ului Superligii, astfel că bucureștenii au devenit, din punct de vedere matematic, campioni ai primului eșalon.

Gigi Becali vrea să ajungă la FC Liverpool! Reacție incredibilă a finanțatorului de la FCSB, după ce a obținut titlul: „Negociez cu ei”

La o zi după victoria echipei sale, patronul de la FCSB a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a dezvăluit că urmează să plece în Marea Britanie pentru a purta negocieri cu formația Liverpool.Despre motivul călătoriei sale la Liverpool, Gigi Becali a spus, în glumă, că va negocia cu englezii pentru a-l înlocui pe Jurgen Klopp.

„Acum sunt foarte liniștit, numai că mâine plec la Liverpool. Păi plec la Liverpool, că mă duc să negociez în locul lui Klopp (n.r. – râde). Negociez la Liverpool, trebuie să vedem, m-au sunat că mă așteaptă acolo. Au nevoie în locul lui Klopp.

Dumnezeu le face pe toate, face ca să arate la oameni că stăpânul e stăpân și ochiul stăpânului îngrașă animalul. Stăpânul vede mai bine decât toți slujitorii averea lui.

Campionatul v-am zis de atâtea ori, îl vreau ca să iau bani din Europa. Am ruta campioanelor, echipe campioane din țări mai de nivelul nostru sau chiar mai sărace fotbalistic. Sunt și unele mai tari, dar nu atât de tari încât să nu fie bătute”, a spus Becali la Palat.

Jurgen Klopp (56 de ani) anunțase, la începutul acestui an, că va părăsi gruparea „Cormoranilor” la finalul sezonului. În locul acestuia ar urma să fie instalat, cel mai probabil, olandezul Arne Slot, tehnicianul lui Feyenoord.

Gigi Becali anunță transferurile pe care le are în plan pentru cupele europene: „Louis Munteanu poate să joace de acum. Interesul mai mare e peste doi ani”

După partida cu Farul,

 » Citește mai mult…