Soția fotbalistului român cu un salariu de aproape jumătate de milion de euro face plajă pe terasa apartamentului, în SUA, și a atras toate privirile vecinilor. Cum arată femeia de 26 de ani. GALERIE FOTO

Soția fotbalistului român cu un salariu de aproape jumătate de milion de euro atrage toate privirile vecinilor din SUA când face plajă pe terasa apartamentului. Soția unui jucător român, mutat în SUA, face furori în rândul americanilor cu aparițiile sale spectaculoase. Elena Mățan este românca de 26 de ani care i-a înnebunit pe vecini în

Soția fotbalistului român cu un salariu de aproape jumătate de milion de euro face plajă pe terasa apartamentului, în SUA, și a atras toate privirile vecinilor. Cum arată femeia de 26 de ani. GALERIE FOTO

Soția fotbalistului român cu un salariu de aproape jumătate de milion de euro atrage toate privirile vecinilor din SUA când face plajă pe terasa apartamentului.

Soția unui jucător român, mutat în SUA, face furori în rândul americanilor cu aparițiile sale spectaculoase. Elena Mățan este românca de 26 de ani care i-a înnebunit pe vecini în timp ce face plajă pe terasa apartamentului, în care locuiește alături de Alex Mățan.

Cine este soția lui Alex Mățan, jucătorul care a cucerit MLS

Elena Mățan este o femeie de o frumusețe rară care trăiește visul american alături de fostul fotbalist de la Farul.

Ea locuiește acum în SUA, acolo unde a ales să se stabilească pentru a fi mai aproape de Alex Mățan, jucător care evoluează pentru Columbus Crew, formație cu care a câștigat titlul în MLS.Salariul jucătorului este de 450.000 de euro pe an, așa că cei doi soți și-au permit un penthouse grandios, cu propria terasă pe acoperișul blocului.

Cât de frumoasă este Elena Mățan, românca de 26 de ani care i-a înnebunit pe vecini cu aparițiile incendiare

Elena Mățan trăiește „visul american” și se bucură de fiecare dată când are ocazia să stea la plajă pe acoperișul blocului în care locuiește. Ea nu este prea încântată de vremea din Ohio, acolo unde de foarte multe ori plouă și planurile sale sunt date peste cap de multe ori.

„Trei zile plouă, următoarea e cald de poţi să stai la soare, următoarele două zile plouă iar, apoi mai vin 2 de stat la soare. Vreme ca aici nu am mai văzut”, a scris Elena, pe rețelele de socializare.

Femeia a postat pe rețelele de socializare imagini în care arată cum profită de câteva zile de soare. Face plajă chiar pe terasa apartamentului și i-a dat peste cap pe vecini cu priveliștea pe care le-o oferă. Elena Mățan apare într-un costum de baie minuscul în care își scoate în evidență formele și tatuajele.

Alex Mățan, campion în MLS cu Columbus Crew

La finalul anului trecut,

 » Citește mai mult…