Transferul cu care Gigi Becali era convins că va da lovitura la FCSB are carențe mari! Antrenorul echipei din Superliga la care a jucat sezonul acesta îi dă un avertisment: „Are multe lipsuri”

Gigi Becali era convins că va da lovitura la FCSB, în sezonul viitor, cu un jucător din Superliga, dar acesta are carențe mari și multe lipsuri. Antrenorul care l-a pregătit în acest sezon pe jucătorul cu care Gigi Becali spera că va da lovitura spune că mijlocașul mai are mult de muncit. Alexandru Musi a

Transferul cu care Gigi Becali era convins că va da lovitura la FCSB are carențe mari! Antrenorul echipei din Superliga la care a jucat sezonul acesta îi dă un avertisment: „Are multe lipsuri”

Gigi Becali era convins că va da lovitura la FCSB, în sezonul viitor, cu un jucător din Superliga, dar acesta are carențe mari și multe lipsuri.

Antrenorul care l-a pregătit în acest sezon pe jucătorul cu care Gigi Becali spera că va da lovitura spune că mijlocașul mai are mult de muncit.

Alexandru Musi a jucat la Petrolul pe valoare, nu impus de regula U21

Mijlocașul Alexandru Musi a fost împrumutat, în vară, de FCSB la Petrolul pentru un sezon. El a dat satisfacție la echipa din Ploiești, prin cele cinci goluri și patru pase decisive. A fost pregătit de trei tehnicieni, iar ultimul dintre aceștia, Laszlo Balint, și-a spus părerea despre jucătorul care va reveni la echipa roș-albastră.„Alex Musi nu a jucat la Petrolul pentru că a fost impus de regula U21. El a jucat pe valoare. A demonstrat, a fost un jucător de multe ori decisiv, care și-a adus contribuția la multe dintre rezultatele Petrolului din acest sezon.

E o pierdere mai ales din perspectiva regulii U21, e adevărat, dar avem opțiuni: e Mario Bratu, jucător cu calitate, aștept și de la el mult mai multe, consider că acum e sub potențialul real. Se întoarce și Mihnea Rădulescu, împrumutat la Gloria Buzău”, a spus Bașlint, potrivit gsp.ro.

Musi mai are de muncă pe faza defensivă și pentru a îmbunătăți jocul între linii

Tehnicianul susține că Musi, care va împlini 19 ani pe 17 iulie, poate fi o opțiune foarte bună pentru FCSB. Balint i-a transmis mijlocașului că încă mai are nevoie de multă muncă să se impună la nivelul cerut la echipa lui Gigi Becali.

„Îi lipsesc multe. Mai are mult de muncă pe faza defensivă și pentru a îmbunătăți jocul între linii. Una peste alta, are un potențial foarte mare. Atitudinea lui, dorința de a se îmbunătăți îl ajută mult”, a mai precizat Laszlo Balint.

Regretul tehnicianului este că a mai pierdut un jucător important, Iustin Răducan, fiul fostului mijlocaș Narcis Răducan,

 » Citește mai mult…