Ciprian Marica, șocat după ce a aflat că legendarul Marco Reus, fostul său adversar din Bundesliga, o va părăsi după 12 ani pe Borussia Dortmund! Cum se va încheia o eră și cifrele unui jucător lovit de ghinioane: „Mi se pare ceva suspect! O carieră fantastică”. EXCLUSIV

Se încheie o eră la Borussia Dortmund! Legendarul Marco Reus va părăsi echipa aflată foarte aproape de finala UEFA Champions League, după ce a trecut cu 1-0 de PSG. Oficial, părțile au convenit să nu prelungească înțelegerea, însă Ciprian Marica, fost adversar al lui Marco Reus în Bundesliga, este surprins de această decizie, așa cum

Ciprian Marica, șocat după ce a aflat că legendarul Marco Reus, fostul său adversar din Bundesliga, o va părăsi după 12 ani pe Borussia Dortmund! Cum se va încheia o eră și cifrele unui jucător lovit de ghinioane: „Mi se pare ceva suspect! O carieră fantastică”. EXCLUSIV

Se încheie o eră la Borussia Dortmund! Legendarul Marco Reus va părăsi echipa aflată foarte aproape de finala UEFA Champions League, după ce a trecut cu 1-0 de PSG.

Oficial, părțile au convenit să nu prelungească înțelegerea, însă Ciprian Marica, fost adversar al lui Marco Reus în Bundesliga, este surprins de această decizie, așa cum a subliniat pentru ProSport.

Legendarul Marco Reus o va părăsi pe Borussia Dortmund: „Sperăm să se întoarcă aici! Îl așteaptă multe provocări!”

În acest sezon, Marco Reus a jucat foarte puțin, fiind mai mult rezervă în viziunea lui Edin Terzic, după ce a ajuns la vârsta de 34 de ani.

Așa că Reus nu va mai continua la Borussia, în condițiile în care contractul îi expiră la finalul acestui sezon. Cel mai probabil, Marco va merge în afara Germaniei pentru ultima parte a carierei sale.Format la juniorii Borussiei, Reus s-a întors la Dortmund în 2012, după ce a impresionat la rivala Monchengladbach. În total, acesta a petrecut la Dortmund nu mai puțin de 21 de ani, izbutind să câștige de două ori Cupa Germaniei și să fie una dintre vedetele echipei care a jucat finala Champions League cu Bayern, de pe Wembley, în 2013. Atunci, formația din Munchen s-a impus pe final, scor 2-1, după un gol decisiv reușit de olandezul Robben.

În 2021, Marco Reus a fost adversarul României în preliminariile pentru Campionatul Mondial. Atunci, Ianis Hagi a reușit un gol superb la Hamburg, dar nemții s-au impus cu scorul de 2-1.

„Marco Reus este unul dintre cei mai importanți jucători care au evoluat pentru acest club. S-a născut la Dortmund, a fost în academia noastră, apoi a jucat pentru echipa mare timp de 12 ani. A fost căpitanul echipei multă vreme. Legătura sa cu Dortmund este una extraordinară. Sperăm că se va întoarce la Borussia la finalul carierei sale, pentru că aici, la Dortmund, îl așteaptă multe provocări”, a afirmat Hans-Joachim Watzke, conducătorul formației din Dortmund, cu referire la legendarul fotbalist.

Cum vede Ciprian Marica despărțirea lui Marco Reus de Borussia Dortmund: „Mi se pare suspect!”

Ciprian Marica îl știe bine pe Marco Reus,

 » Citește mai mult…