Se face transferul lui Florinel Coman de la FCSB! Răsturnare de situație după ce şeicii din Qatar nu au mai ajuns la Bucureşti pentru a încheia afacerea cu Gigi Becali şi totul părea în aer: „S-au înțeles”

Răsturnare de situație în cazul transferului lui Florinel Coman de la FCSB. Șeicii din Qatar nu au mai ajuns la Bucureşti pentru a încheia afacerea cu Gigi Becali şi totul părea a rămâne în aer. Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a vorbit despre plecarea lui Florinel Coman la

Se face transferul lui Florinel Coman de la FCSB! Răsturnare de situație după ce şeicii din Qatar nu au mai ajuns la Bucureşti pentru a încheia afacerea cu Gigi Becali şi totul părea în aer: „S-au înțeles”

Răsturnare de situație în cazul transferului lui Florinel Coman de la FCSB. Șeicii din Qatar nu au mai ajuns la Bucureşti pentru a încheia afacerea cu Gigi Becali şi totul părea a rămâne în aer.

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a vorbit despre plecarea lui Florinel Coman la finalul acestui sezon.

Fotbalistul campioanei României ar fi dorit în Qatar, de Al Duhail, echipă care ar fi dispusă să-i achite clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro.
Florinel Coman pleacă de la FCSB. Răsturnare de situație după ce şeicii din Qatar nu au mai ajuns la Bucureşti pentru a încheia afacerea cu Gigi Becali şi totul părea în aer: „S-au înțeles”

Mihai Stoica spune că, din informațiile obținute de la impresarul Florin Vulturar, părțile s-ar fi înțeles.

„Eu nu discut problema asta. N-am vorbit cu nimeni din Qatar, nici cu agenții. Știu de la Gigi că trebuia să vină și n-au mai venit, dar știu de la Florin că s-au înțeles”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport. Mihai Stoica a vorbit și despre revenirea atacantului pe gazon, după problemele medicale din ultimul timp. Coman pare că s-a recuperat după tratamentul la Belgrad. Totuși, sunt șanse mici ca Florinel să înceapă din primul minut în partida cu Universitatea Craiova. El va fi cel mai probabil menajat. „Coman a venit, e bine, s-a antrenat azi. Nu cred că vom risca cu el. Mâine se decide în funcție de cum se simte și el”, a mai spus Mihai Stoica.

Al Duhail va încerca să atace titlul în sezonul viitor, astfel că Florinel Coman nu va avea parte de o misiune ușoară la noua sa echipă. În plus, pe banca tehnică va avea un antrenor de top, Cristophe Galtier, care în ultimii cinci ani a cucerit două titluri de campion: cu LOSC Lille în 2020 – 2021 și cu PSG în 2022 – 2023. Galtier mai deține în palmares o Cupă a Ligii Franței,

 » Citește mai mult…