Omul cu pantofi vișinii: cum a ajuns să arate Valentin Ceaușescu, fiul lui Nicolae Ceaușescu și principalul creator al Stelei ’86, la 38 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni! FOTO & VIDEO EXCLUSIV

Valentin Ceaușescu (76 de ani) și-a făcut apariția la Cercul Militar Național, pentru a sărbători 38 de ani de la 7 mai 1986, când Steaua București a cucerit Cupa Campionilor Europeni. Fiul lui Nicolae Ceaușeșcu a avut un rol masiv în câștigarea primului trofeu european pe care un club din România l-a câștigat, fiind creatorul

Omul cu pantofi vișinii: cum a ajuns să arate Valentin Ceaușescu, fiul lui Nicolae Ceaușescu și principalul creator al Stelei ’86, la 38 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni! FOTO & VIDEO EXCLUSIV

Valentin Ceaușescu (76 de ani) și-a făcut apariția la Cercul Militar Național, pentru a sărbători 38 de ani de la 7 mai 1986, când Steaua București a cucerit Cupa Campionilor Europeni.

Fiul lui Nicolae Ceaușeșcu a avut un rol masiv în câștigarea primului trofeu european pe care un club din România l-a câștigat, fiind creatorul echipei pe care Emeric Jenei a creat-o.

Cum arată în prezent Valentin Ceaușescu, la 38 de ani de când Steaua București a câștigat Cupa Campionilor Europeni

7 mai este o zi specială pentru suflarea stelistă și fotbalul românesc. Este data la care Steaua București a câștigat Cupa Campionilor Europeni, la loviturile de departajare, împotriva Barcelonei.La 38 de ani distanță, evenimentul nu a fost trecut cu vederea de către Clubul Sportiv al Armatei. ProSport l-a surprins pe Valentin Ceaușeșcu, în timp ce își făcea apariția la Cercul Militar Național. Îmbrăcat elegant și cu o pereche de pantofi vișinii, fiul fostului președinte al României a impresionat cu silueta slim și cu încălțămintea extravagantă pe care a ales-o.

La scurt timp și-a făcut apariția și Victor Pițurcă, bunul prieten al lui Valentin Ceaușeșcu, și vârful de atac al Stelei din perioada 1983 – 1989.

  • La Cercul Militar Național a fost zărit și Marius Lăcătuș, însoțit de Ștefan Iovan și Tudorel Stoica. Când i-a văzut pe jurnaliști, „Fiara” a rostit doar: „Luați, mă, căpitanii! Luați căpitanii!”, făcând o aluzie la fostul său coleg, Tudorel Stoica.

Valentin Ceaușescu: „Victor Pițurcă este unul dintre copiii mei”

Pe vremea când Nicolae Ceaușescu era președintele României, Valentin se implica activ în politica de transferuri de la Steaua București. Scopul acestuia era să construiască în Ghencea o echipă imbatabilă, atât pe plan intern, cât și internațional.

Din acea perioadă, Valentin Ceaușescu a legat o strânsă relație de prietenie cu Victor Pițurcă, după cum au declarat în repetate rânduri ambele părți. Pe vremea când „Piți” era selecționerul României și se pregătea de meciul decisiv cu Olanda,

 » Citește mai mult…