Bogdan Lobonț, replică devastatoare pentru Robert Niță!

Bogdan Lobonț, antrenorului Rapidului, i-a dat o replică devastatoare lui Robert Niță, care îl criticase pentru felul în care se manifestă în timpul partidelor. Fostul atacant a spus că gesturile lui Lobonț sunt pentru prostălăi și retarzi, dar a primit o replică dură din partea antrenorului Rapidului. Bogdan Lobonț spune că este criticat numai de

Bogdan Lobonț, replică devastatoare pentru Robert Niță!

Bogdan Lobonț, antrenorului Rapidului, i-a dat o replică devastatoare lui Robert Niță, care îl criticase pentru felul în care se manifestă în timpul partidelor.

Fostul atacant a spus că gesturile lui Lobonț sunt pentru prostălăi și retarzi, dar a primit o replică dură din partea antrenorului Rapidului.

Bogdan Lobonț spune că este criticat numai de persoane care au avut realizări mai puține decât el

Criticat din toate părțile din cauza faptului că Rapid a câștigat un singur punct în cele opt etape din play-off, Bogdan Lobonț nu a scăpat nici de gura fostului atacant giuleștean Robert Niță.„Vă spun un principiu fundamental pe care l-am învățat în perioada pe care am petrecut-o afară: nu te critică niciodată unul care a făcut mai mult decât tine, te critică tot timpul unul care a făcut mai puțin.

Cel care critică nu poate niciodată să ajungă la standardele tale pentru că nu are forța și energia necesare. Este mult mai ușor să îl tragă pe cel de sus la nivelul lui decât să facă el un efort în plus pentru a ajunge la nivelul celui pe care îl critică. Asta e valabil pentru orice domeniu, nu doar pentru fotbal”, a spus Bogdan Lobonț.

Bogdan Lobonț îi transmite lui Robert Niță că este pisică, nu cârtiță

Lobonț a fost întrebat despre posibilul incident pe care l-ar fi avut, în opinia lui Niță, la pauza meciului cu CFR cu unul dintre jucătorii Rapidului, iar răspunsul a fost și de această dur: „Eu sunt pisică, nu cârtiță, așa că vă invit pe toți să studiați mai bine felinele”.

Acest scandal a plecat de la o înregistrată publicată de Robert Niță pe contul de YouTube. El spune că a fost la meciul cu Universitatea Craiova, pierdut de Rapid, pe teren propriu, cu 1-2, după un gol primit în minutul 90+6.

Fostul atacant a văzut când Lobonț i-a certat pe unii jucători și spune că, dacă îi făcea aşa ceva vreun antrenor,

 » Citește mai mult…