Mama lui Radu Drăgușin pune presiune pe Edi Iordănescu înainte de EURO 2024 și visează ca România să treacă de grupe. Familia fotbalistului de la Tottenham și-a luat bilete doar dus în Germania: „Biletul de întoarcere nu e luat”

Svetlana Drăgușin a fost și ea prezentă la lansarea filmului „În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania”. Mama fundașului de la Tottenham visează ca naționala lui Edi Iordănescu să treacă cu bine de faza grupelor EURO 2024. Mama lui Radu Drăgușin speră ca România să treacă de grupe la EURO La EURO 2024

Mama lui Radu Drăgușin pune presiune pe Edi Iordănescu înainte de EURO 2024 și visează ca România să treacă de grupe. Familia fotbalistului de la Tottenham și-a luat bilete doar dus în Germania: „Biletul de întoarcere nu e luat”

Svetlana Drăgușin a fost și ea prezentă la lansarea filmului „În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania”.

Mama fundașului de la Tottenham visează ca naționala lui Edi Iordănescu să treacă cu bine de faza grupelor EURO 2024.

Mama lui Radu Drăgușin speră ca România să treacă de grupe la EURO

La EURO 2024, România se va duela cu Belgia, Ucraina și Slovacia în cadrul grupei E. Svetlana, mama lui Radu Drăgușin, va merge în Germania alături de restul familiei pentru a-l vedea în acțiune pe fundașul român de la Tottenham.

Optimistă înainte de turneul final, mama fotbalistului a anunțat că familia Drăgușin și-a luat bilete doar dus în Germania deoarece speră ca naționala României să treacă cu bine de faza grupelor și să meargă în rundele eliminatorii.

„Sunt foarte nerăbdătoare să văd filmul. Îi așteptăm și pe ceilalți membri ai familiei și abia așteptăm să vedem filmul. N-am văzut nimic, îmi plac surprizele.Pe 14 iunie am ambalat mașinile și am plecat (n.r – la EURO 2024, în Germania). Biletul de întoarcere nu e luat. Sperăm să terminăm cu bine grupele și să mergem mai departe. Sperăm ca naționala asta să treacă de grupe și să ne facă bucuroși pe toți.

Toată lumea mă întreabă ce se întâmplă și când o să joace. Eu spun și îmi mențin afirmația că este acolo unde și-a dorit. Va munci și mai mult pentru a-și câștiga locul. Își trăiește un vis și pentru asta sunt super mulțumită”, a spus Svetlana Drăgușin la lansarea filmului „În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania”.

Filmul este o călătorie fascinantă în culisele echipei naționale, oferind o experiență unică și intimă, cu acces direct în vestiarul tricolorilor. Este o oportunitate extraordinară de a cunoaște oamenii care poartă cu mândrie tricoul echipei noastre naționale.

În Inima Naționalei nu este doar o cronică a succesului din preliminariile EURO, ci și o poveste inspirațională dedicată copiilor. Ne-am propus să creăm o producție care să îi motiveze și să îi aducă mai aproape de iubirea pentru fotbal”,

 » Citește mai mult…