Bogdan Lobonț chiar vrea să se pună rău cu fanii Rapidului! Cristi Săpunaru, căpitanul echipei, scos din primul „11” și lăsat pe banca de rezerve la meciul cu Sepsi

Rapid se va duela cu Sepsi în cea de-a 9-a etapă a play-off-ului din Superliga. Formația giuleșteană a obținut doar un punct în ultimele 8 meciuri disputate după sezonul regulat. Bogdan Lobonț, antrenorul interimar al Rapidului, a luat o decizie surprinzătoare înainte de această partidă: l-a lăsat pe bancă pe Cristi Săpunaru. Cristi Săpunaru, scos

Bogdan Lobonț chiar vrea să se pună rău cu fanii Rapidului! Cristi Săpunaru, căpitanul echipei, scos din primul „11” și lăsat pe banca de rezerve la meciul cu Sepsi

Rapid se va duela cu Sepsi în cea de-a 9-a etapă a play-off-ului din Superliga. Formația giuleșteană a obținut doar un punct în ultimele 8 meciuri disputate după sezonul regulat.

Bogdan Lobonț, antrenorul interimar al Rapidului, a luat o decizie surprinzătoare înainte de această partidă: l-a lăsat pe bancă pe Cristi Săpunaru.

Cristi Săpunaru, scos din primul „11”

Bogdan Lobonț a preluat Rapidul după ce Cristiano Bergodi a fost demis în urma rezultatelor dezastruoase din play-off. Totuși, „Lobby” nu a reușit nici acum să redreseze echipa, iar fanii deja încep să își piardă răbdarea.Înainte de meciul cu Sepsi, Lobonț a luat o nouă decizie controversată care va uimi pe toată lumea: l-a lăsat pe bancă pe căpitanul Săpunaru.

Sepsi: Niczuly – Oroian, Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu – C. Matei, Alimi, Kallaki – K. Varga, Debeljuh, Ștefănescu
Rezerve: D. Moldovan, F. Ștefan, Renta, D. Sandu, Aganovic,R. Varga, Gedo
Antrenor: Bernd Storck

Rapid: Ungureanu – Onea, Grigore, Iacob, Borza – Kait, Oaidă, Petrila – Krasniqi, Rrahmani, Burmaz
Rezerve: Drăghia, Braun, I. Cristea, Săpunaru, Bădescu, Emmers, Cepoi, El Sawy, Bamgboye, Cîrjan, Papeau, Hasani
Antrenor: Bogdan Lobonț
Absenți: Aioani, Hromada

Stadion: Sepsi Arena, Sfântu Gheorghe
Arbitru: Viorel Nicușor Flueran (Craiova) / A1: Romică Bîrdeș (Pitești) / A2: Mihăiță Necula (București) / Arbitru VAR: Florin Andrei (Târgu Mureș) / Arbitru AVAR: Daniel Mitruți (Craiova) / R1: Andrei Antonie (București) / Observator arbitri: Adrian Vidan (București)

Robert Niță, atac nemilos la adresa lui Bogdan Lobonț: „Gesturi pentru retarzi! Ce ai, mă? Eşti isteric?”

Robert Niță, fostul atacant al Rapidului, i-a reproșat interimarului Bogdan Lobonț că gesturile sale sunt pentru oameni retarzi.

„Am fost la meciul cu Universitatea Craiova. I-a certat pe unii jucători… Eu, dacă îmi făcea aşa un antrenor, scoteam tricoul şi îl lăsam pe el să joace.

Uitaţi-va când îl dau la televizor pe Lobonţ. Face mereu aceleaşi gesturi, indiferent de ce se întâmplă pe teren.

Astea sunt gesturi pentru fraieri,

 » Citește mai mult…