Vlăduța Lupău a rămas blocată când a văzut gestul pe care soțul ei, fost fotbalist la CFR Cluj, l-a făcut!

Soțul Vlăduței Lupău a impresionat-o pe cântăreață cu un gest la care nu se aștepta să îl facă, iar cântăreața a împărtășit surpriza cu fanii. Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au căsătorit în anul 2019, iar fostul fotbalist al celor de la CFR Cluj continuă să o surprindă pe artistă. Vlăduța Lupău a rămas blocată

Vlăduța Lupău a rămas blocată când a văzut gestul pe care soțul ei, fost fotbalist la CFR Cluj, l-a făcut!

Soțul Vlăduței Lupău a impresionat-o pe cântăreață cu un gest la care nu se aștepta să îl facă, iar cântăreața a împărtășit surpriza cu fanii.

Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au căsătorit în anul 2019, iar fostul fotbalist al celor de la CFR Cluj continuă să o surprindă pe artistă.

Vlăduța Lupău a rămas blocată când a văzut gestul pe care soțul ei, fost fotbalist la CFR Cluj, l-a făcut!

Vlăduța Lupău a rămas blocată după ce Adi Rus și-a tatuat chipul ei pe braț, demonstrându-i cât de mult înseamnă pentru el. Lângă portretul femeii, alături de care are doi copii, fostul sportiv și-a mai tatuat un scurt citat din Biblie.Cântăreața, mândră de „isprava” fostului portar din Gruia, a împărtășit cu fanii ei tatuajul, pe Insta Story, alături de mesajul: „Când mă gândesc că aia-s eu”.

Adi Rus a avut mai multe antecedente violente

Fostul fotbalist a fost în atenția presei mai mult din cauza incidentelor în care a fost implicat, decât datorită performanțelor sportive.

În 2020, Adi Rus a avut o altercație cu colegul soției sale, Armin Nicoară, întrucât s-a zvonit că saxofonistul ar fi avut o relație amoroasă cu Vlăduța Lupău.

Fostul portar de rezervă al formației din Gruia a scris, la vremea respectivă, un mesaj public pe Facebook prin care nega afirmațiile saxofonistului și îi cerea lui Armin Nicoară să oprească colaborarea cu artista.

Bă baiatule, termina cu circul asta ieftin pe care îl faci. Nu a ridicat nimeni pe nimeni, pur și simplu nu mai cântați împreună. De ce trebuie să vă faceți unul pe altul în toate felurile când nu demult erați prieteni?

Referitor la relația voastra, nu mai fi penibil cu poveștile cu relație secreta. Sincer acum, ce relație puteai să ai tu cu ea. Te-am primit la mine în casă, ai mâncat cu mine la masă, te-am luat peste tot și acum suni la presa doar ca să apari și tu?

 » Citește mai mult…