Lista neagră a celor 4 fotbaliști de la Rapid care pleacă! Victor Angelescu și Dan Șucu au luat decizia. EXCLUSIV

Victor Angelescu și Dan Șucu au hotărât care sunt fotbaliștii de care Rapid se va despărți la finalul acestui sezon. Formația de lângă Podul Grant a dezamăgit crunt în aceste prime trei etape de play-out, în care și-a compromis, practic, șansele de a se lupta pentru titlul de campioană. Iritați de umilința suferită pe teren

Lista neagră a celor 4 fotbaliști de la Rapid care pleacă! Victor Angelescu și Dan Șucu au luat decizia. EXCLUSIV

Victor Angelescu și Dan Șucu au hotărât care sunt fotbaliștii de care Rapid se va despărți la finalul acestui sezon.

Formația de lângă Podul Grant a dezamăgit crunt în aceste prime trei etape de play-out, în care și-a compromis, practic, șansele de a se lupta pentru titlul de campioană.

Iritați de umilința suferită pe teren propriu în fața lui CFR Cluj, 1-4, oficialii Rapidului au anunțat plecări de la echipă, iar ProSport a aflat care dintre fotbaliștii alb-vișiniilor vor fi nevoiți să își caute alte angajamente începând cu finalul acestui sezon.

Lista neagră a celor 4 fotbaliști de la Rapid care pleacă! Victor Angelescu și Dan Șucu au luat decizia

Acționarii Rapidului Dan Șucu și Victor Angelescu au luat primele măsuri la Rapid, după rușinea cu CFR Cluj, și au făcut o listă cu 4 fotbaliști la care renunță.ProSport a aflat care sunt jucătorii intrați în dizgrație, așa cum a anunțat Angelescu într-o intervenție telefonică la Digi Sport. Sursele noastre susțin că pe lista neagră se află Damjan Djokovic, Dragoș Grigore, Cătălin Cîrjan și Alexandru Albu.

Acea oscilație între trei sau patru a acționarului minoritar este dată de faptul că lui Albu îi expiră contractul și Rapid ar fi dorit prelungirea, pentru a nu-l pierde gratis. În acest moment, însă, șansele sunt minime.

În plus, față de această listă clară, definitivată deja, mai există o altă listă cu fotbaliști care ar putea fi lăsați în vară să își caute alte cluburi: Mattias Kait, Iulian Cristea și Funsho Bamgboye. În cazul celor trei, însă, o decizie finală o va lua antrenorul care va pregăti echipa din vară.

Victor Angelescu a anunțat că taie în carne vie: „Nu ne vom mai baza pe ei”

Evoluțiile unor fotbaliști din lotul Rapidului l-au adus în pragul disperării pe acționarul minoritar Victor Angelescu, acesta anunțând că deja s-a conturat lista cu fotbaliștii care vor fi îndepărtați de la echipă.

„O să vedeți în următoarele etape. Nu ne vom mai baza pe ei.

 » Citește mai mult…