Luis Enrique, atac dur împotriva lui Xavi! „Eu reprezint mult mai bine stilul Barca. Sunt date, nu opinii”

Luis Enrique, antrenorul celor de la PSG, l-a atacat dur pe Xavi, chiar înainte de meciul dintre cele două echipe, care se va disputa în sferturile de finală ale UEFA Champions League. Tehnicianul a vorbit despre stilul de joc al Barcelonei și a declarat că el se pliază mai bine la echipa catalană decât Xavi.

Luis Enrique, atac dur împotriva lui Xavi! „Eu reprezint mult mai bine stilul Barca. Sunt date, nu opinii”

Luis Enrique, antrenorul celor de la PSG, l-a atacat dur pe Xavi, chiar înainte de meciul dintre cele două echipe, care se va disputa în sferturile de finală ale UEFA Champions League.

Tehnicianul a vorbit despre stilul de joc al Barcelonei și a declarat că el se pliază mai bine la echipa catalană decât Xavi. Totodată, antrenorul de la PSG a subliniat faptul că se bazează pe date concrete când face aceste afirmații.

Luis Enrique, atac dur împotriva lui Xavi!

PSG și FC Barcelona se vor întâlni miercuri, la Paris, în sferturile de finală ale UEFA Champions League. La conferința de presă premergătoare meciului, antrenorul parizienilor, Luis Enrique, a făcut o declarație care l-a vizat pe Xavi, actualul antrenor al catalanilor. Luis Enrique, care i-a antrenat în trecut pe catalani, este de părere că el reprezintă mai bine stilul de joc al Barcelonei.„Fără îndoială, eu. Uitați-vă la date, la statistică, la titluri Uită-te la date. Nu este o opinie, sunt cifre clare.. Nu este un subiect de dezbatere”, a declarat Luis Enrique, la conferința de presă.

Totodată, tehnicianul de la PSG a dezvăluit că este bucuros pentru faptul că meciul tur se va disputa la Paris.

„Prefer să joc meciul tur acasă. Acasă vom avea o atmosferă unică, vom avea fani care ne vor susține atunci când vom trece prin momente dificile”, a mai spus antrenorul parizienilor.

Meci special pentru Luis Enrique

Meciul cu FC Barcelona este unul cu totul special pentru Luis Enrique, fost antrenor al catalanilor.

„Nu-l cunosc pe Xavi ca antrenor. Îl cunosc pe Xavi ca jucător, dar cunosc foarte bine clubul și jucătorii săi. Nu știu dacă acest lucru reprezintă un dezavantaj sau un avantaj. Cu siguranță, va fi un meci special pentru mine, dar sunt mai mult decât pregătit să dau totul pentru echipa pe care o reprezint în acest moment. Sunt profesionist. Recunosc că am o relație cu totul specială cu Barcelona și mă bucură acest lucru. Dar, sunt profesionist și datorez asta clubului care a avut încredere în mine.

 » Citește mai mult…