Alex Bourceanu îl sfătuiește pe Florinel Coman să plece de la FCSB! Pericolul care-l așteaptă dacă rămâne în Superliga. VIDEO

Alex Bourceanu îl sfătuiește pe Florinel Coman să părăsească FCSB pentru a-și putea atinge potențialul maxim, iar fostul fotbalist știe unde ar trebui să ajungă „tricolorul”. Florinel Coman, jucător important pentru formația patronată de Gigi Becali, se află în atenția echipelor din Vestul Europei, iar transferul său ar putea avea loc în această vară. Alex

Alex Bourceanu îl sfătuiește pe Florinel Coman să plece de la FCSB! Pericolul care-l așteaptă dacă rămâne în Superliga. VIDEO

Alex Bourceanu îl sfătuiește pe Florinel Coman să părăsească FCSB pentru a-și putea atinge potențialul maxim, iar fostul fotbalist știe unde ar trebui să ajungă „tricolorul”.

Florinel Coman, jucător important pentru formația patronată de Gigi Becali, se află în atenția echipelor din Vestul Europei, iar transferul său ar putea avea loc în această vară.

Alex Bourceanu îl sfătuiește pe Florinel Coman să plece de la FCSB! Pericolul care-l așteaptă dacă rămâne în Superliga

Fostul căpitan al celor de la FCSB consideră că Florinel Coman va regresa dacă rămâne la formația roș-albastră. Internaționalul român se află în momentul carierei în care ar trebui să își găsească un angajament în străinatate pentru a-și atinge potențialul maxim.„Există șansa ca jucătorii, mai ales când ajung la un nivel cum e Coman acum, au două-trei sezoane mai bune, după, în mod natural scade mai aproape nivelul mediei. și nu știe dacă va mai avea vreodată șansa, că are și o varsta, 26 de ani, sau să rămână la acest nivel. Ar fi bine să plece ca să fie în dificultate și să își crească nivelul”, a spus Alexandru Bourceanu, la ProSport Live.

Florinel Coman este monitorizat de scouterii celor de la VfB Stuttgart, iar Alex Bourceanu este de părere că Bundesliga este campionatul în care atacantul ar putea avea cele mai bune prestații, întrucât îi pune în valoare calitățile.

„Când atacă Florinel, în Germania, poate avea succes. Germania e un campionat unde ai multe spații, mai ales in spatele apărării. El este un jucător rapid, este bun unu contra unu, șutează bine”, a continuat Alex Bourceanu, la ProSport Live.

Presa germană l-a analizat pe Florinel Coman

La începutul lunii martie, presa germană a analizat stilul de joc al atacantului român și i-au remarcat calitățile, însă jurnaliștii germani preconizează că Florinel Coman nu ar fi titular pentru gruparea de pe Mercedes-Benz Arena. Românul ar putea prinde mai multe minute în cazul în care Deniz Undav ar părăsi formația.

„Coman este cel mai precis atacant din Superliga României.

 » Citește mai mult…