Cum a reacționat cea mai frumoasă fotbalistă din lume când un suporter i-a cerut tricoul. E considerată printre cele mai sexy femei de pe planetă. GALERIE FOTO

Cea mai frumoasă fotbalistă din lume a fost pusă într-o situație delicată, în momentul în care un suporter i-a cerut tricoul. Una dintre cele mai sexy femei de pe planetă a jucat cu naționala țării sale în preliminariile CE 2025 și și-a supărat unul dintre admiratori. Cea mai frumoasă fotbalistă din lume este om de

Cum a reacționat cea mai frumoasă fotbalistă din lume când un suporter i-a cerut tricoul. E considerată printre cele mai sexy femei de pe planetă. GALERIE FOTO

Cea mai frumoasă fotbalistă din lume a fost pusă într-o situație delicată, în momentul în care un suporter i-a cerut tricoul.

Una dintre cele mai sexy femei de pe planetă a jucat cu naționala țării sale în preliminariile CE 2025 și și-a supărat unul dintre admiratori.

Cea mai frumoasă fotbalistă din lume este om de bază în naționala Elveției

Elvețianca Alisha Lehmann este considerată cea mai frumoasă fotbalistă din lume. Ea este legitimată la echipa Aston Villa, dar datorită valorii este jucătoare de bază și în naționala țării ei.

Prima reprezentativă feminină a Elveției face parte din Liga B a calificărilor pentru competiția continentală de anul viitor, fiind repartizată în Grupa A, alături de Turcia, Ungaria și Azerbaidjan.După o victorie cu 3-1 pe teren propriu în fața Turciei, echipa Elveția s-a deplasat în Azerbaidjan, unde s-a impus cu 4-0. A fost al 50-lea meci al Alishei Lehmann la națională.

După ultimul fluier al arbitrului, jucătoarele echipei oaspete au fost solicitate pentru autografe. Cea mai ocupată a fost, evident, Alisha Lehmann. Numai că un fan mai îndrăzneț a avut și altă doleanță de la jucătoarea lui Aston Villa.

Un suporter azer i-a cerut Alisha Lehmann tricoul de joc, dar fotbalista l-a refuzat

Respectivul i-a cerut fotbalistei tricoul de joc, sperând că va rămâne cu o amintire plăcută de la cea mai frumoasă fotbalistă din lume. Din păcate pentru el, Lehmann l-a refuzat.

„Nu pot, îmi pară rău”, i-a transmis jucătoarea, conform goal.com.

Motivul invocat de fotbalistă este că a dorit să nu renunțe la echipamentul de joc pe care l-a folosit în cel de-al 50-lea meci al ei la naționala Elveției.

Naționala Elveției nu are emoții în ceea ce privește calificarea la turneul final al Campionatului European din 2025, deoarece a obținut, deja, biletul, în calitate de echipă gazdă.

Următoarele meciuri ale Elveției în preliminariile CE de anul viitor vor avea loc împotriva Ungariei, pe 31 mai și 4 iunie,

 » Citește mai mult…