Vlad Chiricheș, mesaj pentru Edi Iordănescu despre convocarea la EURO 2024! „Am puteri supranaturale”

Vlad Chiricheș, fundașul celor de la FCSB, s-a refăcut în timp record după accidentarea la umăr suferită în derby-ul cu Rapid și a fost integralist în meciul pierdut cu CFR Cluj, scor 0-1, pe Arena Națională. Acum, fostul căpitan al echipei naționale pune din nou presiune pe Edi Iordănescu și afirmă că ar fi onorat

Vlad Chiricheș, mesaj pentru Edi Iordănescu despre convocarea la EURO 2024! „Am puteri supranaturale”

Vlad Chiricheș, fundașul celor de la FCSB, s-a refăcut în timp record după accidentarea la umăr suferită în derby-ul cu Rapid și a fost integralist în meciul pierdut cu CFR Cluj, scor 0-1, pe Arena Națională.

Acum, fostul căpitan al echipei naționale pune din nou presiune pe Edi Iordănescu și afirmă că ar fi onorat să facă parte din lotul primei reprezentive a României la Campionatul Eruopean din această vară.

Vlad Chiricheș pune din nou presiune pe Edi Iordănescu înainte de EURO 2024! „Am puteri supranaturale”

Apărătorul campioanei din Superligă spune că are puteri supranaturale, după ce s-a refăcut într-un timp extrem de scurt după accidentarea de la umăr suferită în meciul cu Rapid.În momentul de față este din nou apt 100%, dovadă că a fost integralist în partida cu CFR Cluj, astfel că poate intra din nou în atenția lui Edi Iordănescu pentru o eventuală convocare la turneul final din Germania.

„Am controlat jocul de la cap la coadă, am avut și ceva ocazii pe care dacă le-am fi fructificat scorul ar fi arătat altfel. Îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm. Am sărbătorit în fiecare zi, ne bucurăm să sărbătorim în seara asta, cu toată lumea, cu fanii, cu familia, cu apropiații.

Îmi fac treaba cât de bine pot și mai departe cine are putere să decidă o va face, eu îmi fac treaba, încerc să joc cât mai bine și e o onoare dacă voi fi acolo.

Se pare că am niște puteri supranaturale și am reușit să mă fac bine după accidentarea din meciul cu Rapid, a fost foarte bine.

Mă bucur mai mult pentru colegii mei. Eu m-am maturizat, nu mă mai bucur atât de mult”, a declarat Vlad Chiricheș.

Petrecerile se țin lanț pentru Darius Olaru. „Cât ne țin picioarele”

Darius Olaru, unul dintre jucătorii exponențiali de la FCSB în acest sezon, susține că după ce a devenit campion matematic a trăit cele mai frumoase momente din viața lui.

 » Citește mai mult…