Gafele portarului introdus de Mircea Rednic la cele două goluri înscrise de „câini” în Dinamo – UTA

Portarul băgat special de Mirceea Rednic împotriva fostei sale echipe a gafat incredibil la cele două goluri marcate de „câini” în Dinamo – UTA. Dinamo își joacă ultima șansă pentru salvarea de la retrogradare în deplasarea de la liderul play-out-ului, UTA. Deși Mircea Rednic a anunțat că va juca cu cel mai bun prim 11

Gafele portarului introdus de Mircea Rednic la cele două goluri înscrise de „câini” în Dinamo – UTA

Portarul băgat special de Mirceea Rednic împotriva fostei sale echipe a gafat incredibil la cele două goluri marcate de „câini” în Dinamo – UTA.

Dinamo își joacă ultima șansă pentru salvarea de la retrogradare în deplasarea de la liderul play-out-ului, UTA. Deși Mircea Rednic a anunțat că va juca cu cel mai bun prim 11, a făcut o mutare surprinzătoare și l-a titularizat pe Danylo Kucher, portar care a gafat inexplicabil la golurile marcate de „câini” în prima repriză.

Dinamo, „ajutată” de gafele unui portar surpriză, în prima repriză de la Arad

Înaintea partidei cu Dinamo, Mircea Rednic a anunțat că își va pune baza în portarul care nu a mai fost titular până acum la echipă. El și-a argumentat decizia spunând că Kucher poate ajuta mai bine echipa la fazele fixe, acolo unde dinamoviștii au jucători puternici. Chiar la faze fixe a gafat de două ori în doar cinci minute.„Acum e rândul lui Kucher să apere. Am ales meciurile în funcție de ce am crezut eu că am nevoie, unde Florin e foarte bun la jocul de picior. Acum am ținut cont și că Dinamo e foarte periculoasă la faze fixe, că are talie și am decis să apere Kucher”, a afirmat fostul antrenor al lui Dinamo, potrivit gsp.ro.

Prima gafă a lui Kucher a avut loc în minutul 14 când a fost prins pe picior greșit la o centrare în mijlocul careului. Abdallah a trimis mingea cu o lovitură de cap direct în plasă deschizând scorul pentru oaspeți. Kucher a greșit chiar la o fază pentru care Rednic miza că va fi un avantaj titularizarea acestuia. Faza golului l-a prins departe de linia porții și de locul în care atacantul dinamovist a reluat mingea în plasă.

Nu au trecut mai mult de cinci minute de la gafa lui Kucher și portarul s-a „remarcat” din nou, de această dată la un corner. Portarul arădenilor a ieșit total aiurea, mingea fiind trimisă cu ușurință de Răzvan Patriche în poartă.

 » Citește mai mult…