Primele trei transferuri care vin la Rapid pentru noul proiect al lui Dan Șucu! „Și-au exprimat dorința”

Dan Șucu anunță schimbări importante la Rapid și deja pregătește primele trei transferuri pentru noul sezon. Rapid a trecut de la extaz la agonie în play-off. În ultimele nouă partide, giuleștenii au suferit opt înfrângeri. Conducerea clubului a decis să renunțe la Cristiano Bergodi, dar rezultatele negative au continuat și după demiterea tehnicianului italian și

Primele trei transferuri care vin la Rapid pentru noul proiect al lui Dan Șucu! „Și-au exprimat dorința”

Dan Șucu anunță schimbări importante la Rapid și deja pregătește primele trei transferuri pentru noul sezon.

Rapid a trecut de la extaz la agonie în play-off. În ultimele nouă partide, giuleștenii au suferit opt înfrângeri. Conducerea clubului a decis să renunțe la Cristiano Bergodi, dar rezultatele negative au continuat și după demiterea tehnicianului italian și numirea lui Lobonț. Dan Șucu dorește o revoluție totală la gruparea giuleșteană, după decepția din acest sezon.

Care sunt primele trei transferuri din noul proiect al lui Dan Șucu

Lotul Rapidului este plin de jucători cu experiență, dar chiar și așa echipa a ratat toate obiectivele din acest sezon și va încheia pe ultimul loc în play-off. De la venirea lui Dan Șucu la conducerea clubului, s-a tot vorbit despre o nouă strategie prin care să se ofere mai multă încredere jucătorilor tineri.

Primul pas a fost făcut în acest sezon când Rapid a achiziționat mai mulți jucători tineri, dar pe care i-a lăsat să evolueze la alte formații din Superliga ca să aibă mai multe meciuri în picioare și să acumuleze experiență.În noul sezon, Dan Șucu vrea să lanseze noul proiect și va miza mai mult pe jucători tineri. Pe trei dintre aceștia îi are deja și se vor alătura clubului la finalul acestui sezon.

Este vorba despre Rareș Pop, jucător de 18 ani achiziționat de la UTA, care a continuat să evolueze la gruparea arădeană. Și Cătălin Vulturar, în vârstă de 20 de ani, va reveni la Rapid, după ce a evoluat la UTA pe parcursul acestui sezon. Acestora li se alătură Claudiu Miovschi, în vârstă de 24 de ani, transferat de la formația italiană Avellino, dar pe care Rapid l-a împrumutat tot la UTA.

Cei trei jucători au jucat un rol important în salvarea echipei arădene de la retrogradare. Ba mai mult, au ajutat echipa să termine sezonul pe primul loc în play-out. Revenirea acestora la Rapid a fost dezvăluită de antrenorul arădenilor, Mircea Rednic. Acesta a transmis că a fost informat de Pop,

 » Citește mai mult…