Poveste șocantă: un fotbalist s-a culcat cu o femeie și apoi ar fi abuzat-o, în timp ce dormea! A fotografiat-o goală, fără știrea ei, și a distribuit pozele pe două grupuri de whatsapp: „Se bagă cineva?”

Un fotbalist are probleme cu legea, după ce ar fi violat o femeie în timp ce respectiva dormea, după care a fotografiat-o goală, fără știrea ei, și a distribuit pozele pe whatsapp. Un caz de viol a ajuns în atenția justiției, după ce un fotbalist s-a culcat cu o femeie și ar fi abuzat-o în

Poveste șocantă: un fotbalist s-a culcat cu o femeie și apoi ar fi abuzat-o, în timp ce dormea! A fotografiat-o goală, fără știrea ei, și a distribuit pozele pe două grupuri de whatsapp: „Se bagă cineva?”

Un fotbalist are probleme cu legea, după ce ar fi violat o femeie în timp ce respectiva dormea, după care a fotografiat-o goală, fără știrea ei, și a distribuit pozele pe whatsapp.

Un caz de viol a ajuns în atenția justiției, după ce un fotbalist s-a culcat cu o femeie și ar fi abuzat-o în timp ce dormea.

Un portar de la o echipă din ligile inferioare ale Angliei ar fi abuzat o femeie, în timp ce dormea

Portarul Michael Emery ar fi violat o femeie de două ori într-o noapte. Ulterior, el i-ar fi făcut poze dezbrăcată și le-a trimis colegilor lui. Jucătorul de 33 de ani este judecat la St Albans Crown Court și se pare că incidentul ar fi avut loc în noaptea de 22 mai 2021.

Cu doar câteva ore înainte, Warrington Rylands FC, echipă la care Emery era portar de rezervă, câștiga FA Vase, o competiție în sistem eliminatoriu rezervată echipelor din eșaloanele cu numărul 9 și 10 din fotbalul englez.Procurorul Charlotte Newell KC a declarat instanței că Michael Emery a invitat-o pe femeie în camera lui de hotel după finală și că au întreținut relații sexuale consensuale.

Jucătorul a fotografiat-o goală pe femeie, fără știrea ei, și a distribuit pozele pe două grupuri de whatsapp

Femeia a adormit și s-ar fi trezit când Emery a mușcat-o „foarte tare” de coapsa și sânul stâng. Ea susține că i-ar fi spus fotbalistului că nu mai dorește să aibă relații sexuale cu el, dar Emery ar fi violat-o de două ori. Respectiva a adăugat că s-a făcut că doarme, iar fotbalistul a mușcat-o din mai multe locuri.

Procurorul a mai spus instanței că fotbalistul a trimis coechipierilor săi fotografii cu femeia goală și a întrebat „Se bagă cineva?”. Emery neagă presupusul incident, care ar fi avut loc într-un hotel din Watford.

Femeia a recunoscut că a băut șase sau șapte sticle de bere într-un interval de opt ore, dar că a fost veselă,

 » Citește mai mult…