Vestea pe care toți suporterii lui Dinamo vor să o audă înaintea meciului anului. EXCLUSIV

Suporterii lui Dinamo sunt cu gândul la returul de la Miercurea Ciuc, dar și la Final Four-ul de la Hamburg, acolo unde „dulăii” vor da peste Flensburg în semifinale. Vestea bună este că Luka Cindric a trecut peste problemele medicale și ar urma să fie apt pe ultima sută de metri pentru duelul cu nemții.

Vestea pe care toți suporterii lui Dinamo vor să o audă înaintea meciului anului. EXCLUSIV

Suporterii lui Dinamo sunt cu gândul la returul de la Miercurea Ciuc, dar și la Final Four-ul de la Hamburg, acolo unde „dulăii” vor da peste Flensburg în semifinale.

Vestea bună este că Luka Cindric a trecut peste problemele medicale și ar urma să fie apt pe ultima sută de metri pentru duelul cu nemții.

Luka Cindric, gata să joace în Final Four-ul de la Hamburg

Dinamo nu este printre favoritele la cucerirea European League, acolo unde a ajuns în Final Four alături de trei echipe din Germania: Rhein-Neckar Lowen, Flensburg și Fuchse Berlin. Tocmai de aceea, prezența pe teren a lui Luka Cindric este esențială în tentativa „dulăilor” de a spera la un rezultat pozitiv în fața unei echipe care joacă în cel mai puternic campionat al Europei.

Fostul star al Barcelonei n-a făcut ultima ședință de pregătire din România, dar în urmă cu doar câteva ore a participat la conferința de presă organizată la Hamburg, alături de antrenorul Xavi Pascual și de vedetele Ali Zein și Lazar Kukic.„Luka este pe drumul cel bun”, susțin sursele ProSport. Din informațiile noastre, sunt șanse foarte mari ca fostul mare jucător al Barcelonei să fie în cele din urmă apt pentru semifinala cu Flensburg, după accidentarea pe care a suferit-o. Rămâne acum de văzut cât va putea să joace Cindric, în contextul în care cel mai probabil din punct de vedere fizic nu este la un nivel foarte ridicat.

„Nu le-a fost ușor fanilor noștri să vină la Hamburg, dar știm că vom avea mulți suporteri cu noi aici în Germania. Vom da totul pe teren pentru ei”, a promis Xavi Pascual, înaintea meciului cu formația din Bundesliga.

Dinamo ar urma să aibă peste 1.000 de suporteri în impresionanta sală din Hamburg, având în vedere că mulți fani vor veni și din vestul Europei pentru a susține trupa lui Xavi Pascual.

Dinamoviștii îl aniversează vineri pe Nicu Negru

Chiar înaintea meciului cu Flensburg, dinamoviștii îl aniversează pe Nicu Negru,

 » Citește mai mult…