S-a iubit cu fotbalistul Nicolae Mitea, dar s-a căsătorit cu fostul boxer Daniel Niculescu, iar acum dezvăluie cum e viața alături de acesta. Andreea Tonciu șochează: „Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face curat! Ce, mi-am luat sclav? El face doar bani”

O vedetă din România s-a iubit cu fotbalistul Nicolae Mitea, iar acum este căsătorită cu fostul boxer Daniel Niculescu. Andreea Tonciu a șocat cu ultimele sale declarații despre relația cu soțul său. Andreea Tonciu s-a căsătorit cu fostul boxer Daniel Niculescu. Fosta asistentă de televiziune a renunțat la carieră după ce s-a căsătorit și a

S-a iubit cu fotbalistul Nicolae Mitea, dar s-a căsătorit cu fostul boxer Daniel Niculescu, iar acum dezvăluie cum e viața alături de acesta. Andreea Tonciu șochează: „Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face curat! Ce, mi-am luat sclav? El face doar bani”

O vedetă din România s-a iubit cu fotbalistul Nicolae Mitea, iar acum este căsătorită cu fostul boxer Daniel Niculescu. Andreea Tonciu a șocat cu ultimele sale declarații despre relația cu soțul său.

Andreea Tonciu s-a căsătorit cu fostul boxer Daniel Niculescu. Fosta asistentă de televiziune a renunțat la carieră după ce s-a căsătorit și a devenit mămică. Ea a fost invitată la un podcast în care a vorbit despre rolul soțului său în casă. Declarația vedetei i-a lăsat mască pe cei mai mulți fani.

Andreea Tonciu a dezvăluit cum e viața alături de Daniel Niculescu: „Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face curat! El face doar bani”

Andreea Tonciu a fost invitată la podcastul lui Adrian Cristea (Bursucu) unde a vorbit deschis despre relația cu soțul său. Vedeta a declarat că Daniel Niculescu nu se implică foarte mult în viața de familie, principalul său rol fiind acela de a aduce bani în casă.„Soțul meu nu duce copilul afară. Nu face altceva decât bani, atât. Nu face nimic altceva în casă. Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu-și face curat, nu face absolut nimic. I se pune masa, i se strânge masa. Eu sunt ok. Da, de ce nu? Ce, mi-am luat sclav să strângă? Nu. Ce, mi-am luat babysitter să stea cu copilul? Nu. Eu ca mamă trebuie să stau cu copilul. ”, a spus Andreea Tonciu, la PODCAST misto By Bursucu.

S-a vehiculat în presă că relația cu Daniel Niculescu nu mai este la fel ca la început și cei doi ar urma să divorțeze. Andreea Tonciu a precizat că nimic din ce se spune nu este adevărat. La fel ca în orice căsnicie, mai sunt certuri, dar nu s-ar putea vedea cu un alt bărbat.

„Nu m-aș vedea lângă alt bărbat. Nu-mi doresc, nu vreau. Nu cred. N-ai de unde să știi ce te așteaptă mâine. Eu fac tot ce trebuie să fac. Poate să fie într-o relație totul ok, dar, dacă unul dintre parteneri se îndrăgostește de altcineva,

 » Citește mai mult…