Antrenorul proaspăt instalat în Superliga poate visa cu ochii deschiși la titlu: „El este cea mai mare garanție a unui conducător de club”. VIDEO

Dan Petrescu este considerat unul dintre cei mai de succes antrenori din România, iar CFR Cluj poate visa la titlu cu „Bursucul” pe bancă, este de părere fostul portar Edi Stăncioiu. Tehnicianul a câștigat cinci titluri de campion cu formația din Gruia, iar „feroviarii” sunt cu gândul la un nou trofeu al Superligii. Edi Stăncioiu

Antrenorul proaspăt instalat în Superliga poate visa cu ochii deschiși la titlu: „El este cea mai mare garanție a unui conducător de club”. VIDEO

Dan Petrescu este considerat unul dintre cei mai de succes antrenori din România, iar CFR Cluj poate visa la titlu cu „Bursucul” pe bancă, este de părere fostul portar Edi Stăncioiu.

Tehnicianul a câștigat cinci titluri de campion cu formația din Gruia, iar „feroviarii” sunt cu gândul la un nou trofeu al Superligii.

Edi Stăncioiu, despre Dan Petrescu: „Este cea mai mare garanție”

Edi Stăncioiu, invitat la ProSport Live, consideră că Dan Petrescu este unul dintre cei mai buni antrenori români, iar performanțele realizate de tehnician de-a lungul timpului sunt o garanție pentru cele pe care le va realiza noul mandat pe care îl are la CFR Cluj.Fostul portar al clujenilor este convins că echipa finanțată de Nelu Varga se va angrena, sezonul viitor, în lupta pentru trofeul Superligii.

„Așa e și privit la Cluj Dan Petrescu. La orice echipă a fost în Romania, Dan Petrescu a făcut performanță, a câștigat trofee. Dan Petrescu este cea mai mare garanție a unui conducător de club sau a unui club de performanță.

Da, CFR Cluj este una din foarte puținele favorite la titlu în anul urmator”, a spus Edi Stăncioiu, la ProSport Live.

Dan Petrescu a reușit să redreseze echipa din Gruia, după ce Adi Mutu s-a despărțit de clujeni. Deși nu a reușit să obțină titlul, „Bursucul” a redresat traseul echipei și a terminat pe locul 2, obținând calificarea în preliminariile Conference League.

Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile Conference League

CFR Cluj s-a calificat în preliminariile Conference League, iar gândul ardelenilor este îndreptat spre accederea în grupele competiției. Formația de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” poate întâlni în turul 3 preliminar una dintre următoarele formații: Sląsk Wrocław/Legia Varșovia (Polonia), Radnicki (Serbia), FK Sarajevo (Bosnia), Kryvbas (Ucraina), Milsami Orhei (Moldova), Kairat Almaty (Kazahstan), Hartberg (Austria), Urartu (Armenia) și Dudelange (Luxemburg).

În cazul în care „feroviarii” ajung în play-off-ul competiției, ar putea fi cap de serie. Astfel, ar putea întâlni în ultimul tur înainte de grupele Conference League pe Chelsea Londra (Anglia),

 » Citește mai mult…