Radu Drăguşin şi coechipierii de la Spurs, târâți într-un scandal de o decizie controversată luată chiar de Tottenham! „E o tâmpenie! Ce lăcomie”

Tottenham, echipa la care joacă Radu Drăgușin, a terminat pe locul 5 în Premier League. La scurt timp după victoria cu Sheffield United, scor 3-0, fanii lui Spurs au răbufnit și au creat un scandal monstru. Radu Drăguşin și colegii de la Tottenham, implicați într-un scandal uriaș după o decizie luată chiar de clubul londonez

Radu Drăguşin şi coechipierii de la Spurs, târâți într-un scandal de o decizie controversată luată chiar de Tottenham! „E o tâmpenie! Ce lăcomie”

Tottenham, echipa la care joacă Radu Drăgușin, a terminat pe locul 5 în Premier League.

La scurt timp după victoria cu Sheffield United, scor 3-0, fanii lui Spurs au răbufnit și au creat un scandal monstru.

Radu Drăguşin și colegii de la Tottenham, implicați într-un scandal uriaș după o decizie luată chiar de clubul londonez

Radu Drăgușin a fost inclus în lotul lui Spurs pentru amicalul cu Newcastle care se va juca la Melbourne. Microbiștii și foștii mari fotbaliști au înlemnit când au văzut că meciul are loc la doar trei zile după finalul sezonului de Premier League.

În mod evident, e total nefiresc ca o echipă să joace un meci atât de devreme în contextul în care sezonul s-a încheiat recent.

În plus, EURO începe pe 14 iunie, iar Copa America pe 21. Englezii susțin că disputarea unui meci amical cu aproximativ o lună înainte de cele două turnee finale e o mare tâmpenie.

„Îți poți imagina că un jucător care merge la EURO sau Copa America trebuie să facă asta? Nebunie. O tâmpenie. N-aș fi deloc fericit în locul jucătorilor”, a spus legendarul atacant Alan Shearer, citat de BBC.Fanii lui Spurs au răbufnit și ei când au văzut că amicalul cu Newcastle are loc la doar trei zile după meciul cu Sheffield United, scor 3-0, ultimul pe care Tottenham l-a disputat în sezonul recent încheiat de Premier League.

„Absolut ridicol că fac asta”, „Fotbalul de top e putred, acest sport e ruinat de lăcomie”, „E ridicol că îți pui jucătorii să facă asta. Pură lăcomie”.

Ce mod de a încheia sezonul! În cele câteva luni petrecute la Tottenham, am simțit un incredibil sentiment de apartenență. Mulțumesc că m-ați primit cu brațele deschise! Să continuăm împreună”, spunea Radu Drăgușin după meciul cu Sheffield United, scor 3-0.

  • Odată cu sosirea la Tottenham, Radu Drăgușin a devenit cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc.

Intra pe canalul PROSPORT de Whatsapp!

Răzvan Lunga

Se descrie ca fiind un băiat vesel,

 » Citește mai mult…