Oficialul lui Dinamo îl contrează pe Dennis Politic după anunțul jucătorului despre transfer, făcut la finalul meciului cu Csikszereda: „Asta e prioritar!”

Dennis Politic a spus după meciul cu Csikszereda, din prima manșă a barajului pentru Superligă, că este tentat de un transfer în străinătate. Eroul lui Dinamo a fost contrat de un oficial al grupării bucureștene, care a transmis că echipa alb-roșie are altă prioritate în momentul de față. Răzvan Zăvăleanu spune că prioritar pentru Politic

Oficialul lui Dinamo îl contrează pe Dennis Politic după anunțul jucătorului despre transfer, făcut la finalul meciului cu Csikszereda: „Asta e prioritar!”

Dennis Politic a spus după meciul cu Csikszereda, din prima manșă a barajului pentru Superligă, că este tentat de un transfer în străinătate.

Eroul lui Dinamo a fost contrat de un oficial al grupării bucureștene, care a transmis că echipa alb-roșie are altă prioritate în momentul de față.

Răzvan Zăvăleanu spune că prioritar pentru Politic este să rămână la Dinamo, dacă echipa va juca și sezonul viitor în Superligă

Dinamo a învins Csikszereda cu 2-0 pe Arena Națională, în prima manșă a barajului pentru Superligă, și este favorită în returul din 27 mai, care va avea loc la Miercurea Ciuc. Golurile gazdelor au fost marcate în minutele 47 și 73 de Dennis Politic.Acesta a spus la finalul partidei că vrea să plece în străinătate, dar a fost contrat de administratorul judiciar de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu.

„Sper ca Politic să rămână, este un jucător de mare calitate. Nimeni nu s-a concentrat pe așa ceva (n.r. – discuții pentru prelungirea contractului), prioritară e rămânerea în superligă. Încă nu au avut loc discuții. Dacă rămânem în Superligă, cred că e prioritar pentru Denis este să rămână la Dinamo”, a transmis el.

Oficialul dinamovist s-a referit și la meciul propriu-zis, recunoscând că atmosfera de pe Arena Națională a fost una extraordinară, iar publicul a contribuit din plin la rezultatul înregistrat la final pe tabela de marcaj.

„Așteptările publicului cred că erau mai mari, raportat la modul în care a fost susținută echipa. Avem o șansă mare în meciul retur. Valoric suntem peste adversari.

Sunt emoții, normal, pentru că vorbim de meciuri de totul sau nimic. Dacă jucăm în același ritm, trebuie să avem succes și în retur.

Atmosfera de pe stadion a fost una extraordinară, dar suporterii ne-au obișnuit. Este un record de audiență la meciurile noastre. Cred că și asta a contribuit la rezultat”, a mai precizat Răzvan Zăvăleanu, după Dinamo – Csikszereda 2-0, din barajul pentru Superligă.

Intra pe canalul PROSPORT de Whatsapp!

Gigi Grigorescu

Are o experiență de 30 de ani în presa sportivă.

 » Citește mai mult…