Prima reacție a lui Răzvan Lucescu, după ce a scris istorie cu PAOK și a câștigat un nou titlu în Grecia! Mesajul tranșant al românului

Răzvan Lucescu a câștigat un nou titlu cu PAOK după ce a învins-o pe Aris, scor 2-1, în ultima etapă. La final, antrenorul echipei oaspete a venit cu un mesaj tranșant. Ce a declarat Răzvan Lucescu după ce a câștigat titlul cu PAOK PAOK a câștigat pe terenul lui Aris, scor 2-1, reușind să cucerească

Prima reacție a lui Răzvan Lucescu, după ce a scris istorie cu PAOK și a câștigat un nou titlu în Grecia! Mesajul tranșant al românului

Răzvan Lucescu a câștigat un nou titlu cu PAOK după ce a învins-o pe Aris, scor 2-1, în ultima etapă.

La final, antrenorul echipei oaspete a venit cu un mesaj tranșant.

Ce a declarat Răzvan Lucescu după ce a câștigat titlul cu PAOK

PAOK a câștigat pe terenul lui Aris, scor 2-1, reușind să cucerească titlul în Grecia. Răzvan Lucescu, antrenorul formației din Salonic, a spus că a fost un meci incredibil de greu, mai ales că adversarii făceau pressing constant, iar PAOK era în 10 oameni.

În contextul în care mulți nu-i mai dădeau șanse formației din Salonic, fiul lui „Il Luce” crede că a scris istorie cu acest titlu și susține că a fost cel mai dificil trofeu din cariera sa.

Lucescu jr. a ținut să le mulțumească și fanilor pentru sprijinul acordat de-a lungul acestui sezon.

„Meciul de azi a fost incredibil! Am avut un om mai puțin în ultimul sfert de oră, adversarul ne-a presat. E caracterizarea perfectă a întregului sezon. Am luptat, am sperat, am reacționat și am câștigat un meci incredibil.Am obținut titlul și am scris istorie pentru PAOK. Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor noștri. Sprijinul lor imens ne-a ajutat pe durata întregului sezon.

E un titlu diferit față de precedentul. Am jucat multe meciuri, munca depusă a fost fantastică. Am avut o mentalitate de luptători. Cred că e cel mai dificil trofeu din cariera mea”, a declarat Răzvan Lucescu după Aris – PAOK 1-2.

Ceea ce s-a întâmplat este cu adevărat magic. Dacă iei în calcul de unde am început, șansele zero pe care ni le-a dat toată lumea, nu doar pentru titlu, ci și pentru runda noastră europeană.

Drumul pe care l-am parcurs este fantastic. Chiar și astăzi într-un joc fantastic care a avut și dificultăți. În ultimele 15 minute am jucat în 10”, a mai spus Răzvan Lucescu.

Intra pe canalul PROSPORT de Whatsapp!

Răzvan Lunga

Se descrie ca fiind un băiat vesel,

 » Citește mai mult…