Cea mai sexy femeie din lume are un nou iubit și este, absolut surprinzător, bancher! Paige Spiranac, jucătoarea de golf care a înnebunit bărbații din întreaga lume cu aparițiile ei, l-a ținut ascuns până acum pe milionar. GALERIE FOTO

Jucătoarea de golf Paige Spiranac, cea mai sexy femeie din lume, a apărut la o petrecere însoțită de iubitul ei, un bancher. Paige Spiranac, care a înnebunit bărbații din întreaga lume cu aparițiile ei, a apărut la un eveniment monden însoțită de noul ei iubit. Iubitul jucătoarei de golf Paige Spiranac este bancher Paige Spiranac

Cea mai sexy femeie din lume are un nou iubit și este, absolut surprinzător, bancher! Paige Spiranac, jucătoarea de golf care a înnebunit bărbații din întreaga lume cu aparițiile ei, l-a ținut ascuns până acum pe milionar. GALERIE FOTO

Jucătoarea de golf Paige Spiranac, cea mai sexy femeie din lume, a apărut la o petrecere însoțită de iubitul ei, un bancher.

Paige Spiranac, care a înnebunit bărbații din întreaga lume cu aparițiile ei, a apărut la un eveniment monden însoțită de noul ei iubit.

Iubitul jucătoarei de golf Paige Spiranac este bancher

Paige Spiranac îi înnebunește pe bărbații din întreaga lume cu aparițiile ei. Jucătoarea de golf postează multe fotografii pe rețelele de socializare, care strâng zeci de mii de aprecieri.

Recent a avut loc o petrecere organizată de prestigioasa revistă Sports Illustrated, cu ocazia lansării unui costum de baie. Iar Paige Spiranac a apărut pe covorul roșu însoțită de noul ei iubit, Zach Brantly.Cea mai sexy femeie din lume, care pe 26 martie a împlinit 31 de ani, și-a tachinat, anterior, admiratorii, recunoscând că are un iubit, dar a refuzat să dea detalii. Acum, însă, s-a aflat despre cine este vorba.

Zach Brantly este șeful departamentului bancar de investiții la firma germană Berenberg. El a ajuns acolo după ce a lucrat pentru Credit Agricole în echipa piețelor de capital. În plus, are diplomă de licență în economie de la Purdue University, Indiana, scrie The Sun.

Paige Spiranac a apărut pe covorul roșu într-o rochie foarte decoltată

La petrecerea organizată de Sports Illustrated, Paige a îmbrăcat o rochie superbă, albă, foarte decoltată. Chiar dacă la hotelul Hard Rock din New York au fost prezente foarte multe vedete, jucătoarea de golf a atras cele mai multe priviri nu doar datorită frumuseții, ci și pentru că s-a afișat cu noul ei iubit.

„Da, am un iubit. Lucrează foarte multe ore, muncește mult. Avem foarte puțin timp pentru noi, dar când unul este foarte ocupat, celălalt găsește soluții să nu se plictisească”, spunea, recent, cea mai sexy femeie din lume.

Paige, care are peste 4 milioane de următori pe inatagram, a fost căsătorită cu fostul jucător de baseball Steven Tinoco, dar cei doi s-au despărțit în 2020.

 » Citește mai mult…