Meme Stoica și Elias Charalambous sunt de nedespărțit și în vacanță! Unde au sărbătorit titlul cucerit cu FCSB

FCSB, echipa lui Gigi Becali, a reușit să câștige titlul în Liga 1 după o pauză de 9 ani. Oamenii din staff-ul campioanei României sunt de nedespărțit și în vacanță. Aceștia au plecat împreună în concediu pentru a sărbători cucerirea trofeului. Elias Charalambous și-a adus oamenii din staff direct la el „acasă”! Poză fabuloasă cu

Meme Stoica și Elias Charalambous sunt de nedespărțit și în vacanță! Unde au sărbătorit titlul cucerit cu FCSB

FCSB, echipa lui Gigi Becali, a reușit să câștige titlul în Liga 1 după o pauză de 9 ani.

Oamenii din staff-ul campioanei României sunt de nedespărțit și în vacanță. Aceștia au plecat împreună în concediu pentru a sărbători cucerirea trofeului.

Elias Charalambous și-a adus oamenii din staff direct la el „acasă”! Poză fabuloasă cu oficialii FCSB în Cipru

Meme Stoica, Mihai Pintilii, Lucian Filip ș Alin Stoica au sărbătorit titlul câștigat de FCSB chiar în Cipru, „acasă” la Elias Charalambous.

Președintele Consiliului de Administrație de la campioana României a postat o poză cu el și restul membrilor din staff direct de pe plaja Konnos.Meme Stoica, dezvăluiri despre Elias Charalambous și Mihai Pintilii: „Ei au lucrat împreună tot timpul”

Meme Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, crede că succesul din stagiunea recent încheiată se datorează colaborării excelente dintre Elias Charalambous și Mihai Pintilii.

„Charalambous este un om de foarte mare calitate. El reuşeşte să aibă chimie cu fotbalişti de la noi care nu vorbesc limba engleză, ceea ce e fantastic.

În momentul în care tu vorbeşti aceeaşi limbă e uşor să ai chimie. Coman nu vorbeşte engleză încă, dar îl iubeşte pe Elias. Asta e o calitate (n.r. cea umană) pe care o ai sau nu o ai. Te naşti cu ea. Elias este un workaholic.

Unii n-au înţeles. Pintilii vorbeşte româneşte (n.r. cu jucătorii). E normal. Înainte de a începe antrenamentul, el explică jucătorilor ce au de făcut, iar celor care nu vorbesc deloc limba română, le traduce Elias sau le traduce Cătălin Făiniş, ofiţerul de presă, sau eu, dacă sunt prin preajmă.

Dar ei au lucrat împreună tot timpul (n.r. Charalambous şi Pintilii). Pinti a avut de învăţat de la Elias. Şi asta e o chestie care pe mine m-a bucurat enorm. L-am văzut pe Pinti foarte dornic să înveţe”, a declarat oficialul FCSB, potrivit GSP.

Intra pe canalul PROSPORT de Whatsapp!

Răzvan Lunga

Se descrie ca fiind un băiat vesel,

 » Citește mai mult…