Verdictul limpede pe care presa lusitană l-a dat la câteva secunde după ce Portugalia a eliminat Slovenia la loviturile de departajare!

Portugalia a eliminat Slovenia la loviturile de departajare în optimile de la EURO 2024, iar verdictul presei lusitane este unul limpede. Portugalia a devenit prima echipă de la EURO 2024 care are nevoie de loviturile de departajare pentru a trece în faza următoare a competiției. Presa lusitană a dat verdictul la câteva secunde după ce

Verdictul limpede pe care presa lusitană l-a dat la câteva secunde după ce Portugalia a eliminat Slovenia la loviturile de departajare!

Portugalia a eliminat Slovenia la loviturile de departajare în optimile de la EURO 2024, iar verdictul presei lusitane este unul limpede.

Portugalia a devenit prima echipă de la EURO 2024 care are nevoie de loviturile de departajare pentru a trece în faza următoare a competiției.

Presa lusitană a dat verdictul la câteva secunde după ce Portugalia a eliminat Slovenia la loviturile de departajare

Naționala de fotbal a Portugaliei s-a calificat în sferturile de finală de la EURO 2024, după ce a trecut de Slovenia șa loviturile de departajare. Nu s-a marcat niciun gol în primele 120 de minute, deși Ronaldo a avut această ocazie, în minutul 105, când a executat un penalty, dar mingea șutată de el a fost respinsă de Oblak.

Ulterior, portarul Diogo Costa a devenit eroul Portugaliei, parând șuturile lui Iličić, Balkovec și Verbič. Pentru lusitani au marcat Ronaldo, Bruno Fernandes și Bernardo Silva.„Diogo Costa salvează trei șuturi, iar Portugalia merge în «sferturile» Campionatului European. Ronaldo a ratat un penalty în prelungiri și decizia a fost luată la loviturile de departajare. Diogo Costa a parat toate șuturile slovenilor.

Portugalia s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European 2024, învingând Slovenia cu 3-0, la loviturile de departajare, după 0-0 în minutul 120, la Frankfurt, Germania.

Cristiano Ronaldo a ratat un penalty în minutul 105, dar, la loviturile de departajare, Diogo Costa a parat cele trei lovituri ale slovenilor, iar Portugalia le-a înscris pe toate trei. În sferturile de finală, Portugalia va înfrunta Franța, care a învins Belgia cu 1-0. Meciul are loc vineri, la Hamburg”, a scris O Jogo.

„Portugalia avansează în sferturile de finală ale EURO 2024 la loviturile de departajare, în fața Sloveniei. Meciul împotriva Franței este programat vineri, la Hamburg.

Diogo Costa a apărat tot ce era de apărat la loviturile de departajare. Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes și Bernardo Silva au marcat pentru Portugalia.

După 120 de minute fără gol,

 » Citește mai mult…