Edi Iordănescu a făcut anunțul decisiv despre viitorul său pe banca naționalei României, după 0-3 cu Olanda în optimile EURO 2024: „Lucrurile sunt clare!”

Edi Iordănescu a făcut marele anunț despre viitorul său pe banca echipei naționale a României, după 0-3 cu Olanda în optimile EURO 2024. Selecționerul a decis ce trebuie să facă după turneul final din Germania și a stabilit care sunt lucrurile cele mai importante pentru viitorul său. Edi Iordănescu a făcut anunțul decisiv despre viitorul

Edi Iordănescu a făcut anunțul decisiv despre viitorul său pe banca naționalei României, după 0-3 cu Olanda în optimile EURO 2024: „Lucrurile sunt clare!”

Edi Iordănescu a făcut marele anunț despre viitorul său pe banca echipei naționale a României, după 0-3 cu Olanda în optimile EURO 2024.

Selecționerul a decis ce trebuie să facă după turneul final din Germania și a stabilit care sunt lucrurile cele mai importante pentru viitorul său.

Edi Iordănescu a făcut anunțul decisiv despre viitorul său pe banca naționalei României

România a cedat în fața Olandei, în optimile de finală ale EURO 2024, cu scorul de 0-3. La finalul meciului disputat pe Allianz Arena, selecționerul Edi Iordănescu a făcut anunțul decisiv despre viitorul său pe banca echipei naționale a României.„Plecăm cu capul sus dar cu sufletul frânt.  Ne-am dorit foarte mult pentru români și pentru noi. Am dat totul ca să mergem mai departe. Închidem o poveste frumoasă, putem avea un viitor frumos dacă știm cu să gestionăm acest moment. Le mulțumesc băieților pentru tot parcursul și pentru implicarea lor. Au depășit limite, au depășit așteptări. Să nu uităm că România a câștigat grupa de calificare. E greu să depășești ani de decalaj între fotbalul nostru și cel olandez.

Suporterii sunt campionii Europei, noi nu suntem. Le cerem scuze. E greu să comentăm prea mult, primele 20 de minute ne-au aparținut. Eram sigur că se așteptau să cedăm teren și inițiativă. Am vrut să punem presiune, am fost agresivi. La prima situație au reușit să marcheze. Toate golurile lor au fost acțiuni individuale. E trist, echipa a dat tot ce a avut mai bun. Ne-a dat peste cap tot ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi și Vasile Mogoș. Este greu cu un astfel de adversar să te reechilibrezi. Pentru mine lucrurile sunt clare, sunt mândru de echipă, de colegi, de munca noastră. Această echipă poate să crească.

În ceea ce mă privește, am nevoie de odihnă. După, va fi o discuție cu conducerea FRF. Totodată, va fi o discuție cu familia mea. În momentul de față, familia mea are nevoie mai mare de mine decât are echipa națională.

 » Citește mai mult…