A fost la câteva secunde să fie demis, dar selecționerul Angliei dă verdictul după calificarea în sferturile EURO 2024! Ce a avut în plus echipa sa față de Slovacia

Meciul Anglia – Slovacia din optimile EURO, scor 2-1, era să-l coste pe Gareth Southgate. După ce naționala sa a revenit de la 1-0 și a reușit să se califice în sferturi, selecționerul englez a dat verdictul. Ce a declarat Gareth Southgate după Anglia – Slovacia 2-1 Englezii au fost conduși aproape pe toată durata

A fost la câteva secunde să fie demis, dar selecționerul Angliei dă verdictul după calificarea în sferturile EURO 2024! Ce a avut în plus echipa sa față de Slovacia

Meciul Anglia – Slovacia din optimile EURO, scor 2-1, era să-l coste pe Gareth Southgate.

După ce naționala sa a revenit de la 1-0 și a reușit să se califice în sferturi, selecționerul englez a dat verdictul.

Ce a declarat Gareth Southgate după Anglia – Slovacia 2-1

Englezii au fost conduși aproape pe toată durata partidei, însă au reușit să dea lovitura pe final prin execuția din „foarfecă” a lui Jude Bellingham care a dus meciul în prelungiri.

Harry Kane a înscris golul victoriei și a trimis Anglia în sferturile Campionatului European, unde va juca contra Elveției. În mod evident, o eliminare încă din optimi ar fi fost un eșec pentru naționala Angliei.

Astfel, Gareth Southgate știa că o înfrângere cu Slovacia i-ar fi semnat sentința. Selecționerul Angliei și-a felicitat jucătorii și a ținut să-i laude pentru spirtul de luptă de care au dat dovadă în partida de pe Veltins Arena.„Băieții care au intrat au jucat un rol important, fie că au creat ocazii sau le-au oprit. Acesta este spiritul pe care îl au. Pentru o echipă tânără, au dat dovadă de o mare răbdare. Cei doi jucători care au marcat golurile, aș fi putut să-i scot cu 15 minute mai devreme, dar de aceea am rămas cu ei.

A juca prin presiunea de la mijlocul terenului este o problemă pe care o avem de mult timp. Astăzi, ne-a luat timp să găsim tactica pentru a face asta, dar am continuat să forțăm, să sondam și, în cele din urmă, ne-am creat acea șansă. Vrem să fim mai buni, dar spiritul ne-a trecut prin asta astăzi.

Vom fi încă interogați și înțelegem asta, dar avem niște calități care ne-au ținut în competiție. Sunt atât de mândru de spiritul de care jucătorii au dat dovadă.

Le-am arătat o prezentare a anului 1966 și am vrut să le arătăm că turneele te duc în locuri ciudate și că echipa este foarte importantă.

Nu am fost deloc surprinși,

 » Citește mai mult…