„E un dezastru!”. Mats Wilander a dat verdictul despre accidentarea care ar putea să îi distrugă ultima apariție lui Andy Murray la Wimbledon

Mats Wilander, fostul număr unu mondial, spune că accidentarea lui Andy Murray e un mare dezastru. Asta în contextul în care ar putea să-i compromită ultima apariție la Wimbledon. Mats Wilander, verdict clar despre accidentarea lui Andy Murray Cel de-al treilea Grand Slam al anului este programat să înceapă luni, iar jucători din toată lumea

„E un dezastru!”. Mats Wilander a dat verdictul despre accidentarea care ar putea să îi distrugă ultima apariție lui Andy Murray la Wimbledon

Mats Wilander, fostul număr unu mondial, spune că accidentarea lui Andy Murray e un mare dezastru.

Asta în contextul în care ar putea să-i compromită ultima apariție la Wimbledon.

Mats Wilander, verdict clar despre accidentarea lui Andy Murray

Cel de-al treilea Grand Slam al anului este programat să înceapă luni, iar jucători din toată lumea vor participa. De-a lungul carierei sale, Andy Murray s-a confruntat cu mari probleme.

Din această cauză, jucătorul născut la Glasgow a fost forțat să se retragă din sport în 2018, după Australian Open. Cu toate acestea, Murray a revenit în mod miraculos pe teren la scurt timp și a continuat să joace la cel mai înalt nivel.

Jucătorul din Regatul Unit s-a confruntat cu probleme medicale și în acest sezon. La începutul anului, acesta s-a lovit la gleznă și a fost nevoit să stea pe bară.Recent, Murray a suferit din nou o accidentare gravă în timpul turneului Queen’s ATP, care l-a exclus din competiție.

Ulterior, acesta a fost operat la spate și, de atunci, au existat zvonuri despre posibilitatea ca el să nu participe la viitorul eveniment.

La începutul sezonului, jucătorul născut la Glasgow a sugerat că s-ar putea retrage după Wimbledon și Jocurile Olimpice, dar nu era clar ce va face mai exact.

Mats Wilander, fostul număr unu mondial, consideră accidentarea lui Murray ca fiind un adevărat dezastru, mai ales în contextul în care Rafa Nadal și Novak Djokovic sunt într-un declin total.

„Dar cu siguranță, cu Rafa Nadal nemaifiind Rafa, cu Novak care poate nu va juca la Wimbledon, aș crede că dacă te numești Andy Murray, te uiți la teren și vezi că are șansa să se descurce extrem de bine la Wimbledon, ceea ce a făcut și anul trecut.

Deci, într-un fel, accidentarea este un dezastru. Aș crede că Andy Murray va apărea dacă este sănătos în proporție de 90%. Mai ales dacă va fi ultimul turneu din cariera lui”,

 » Citește mai mult…