Vedeta lui Dinamo, aproape de o revenire de senzație în meciul așteptat de toți fanii: „În mod normal, va fi pe teren”. EXCLUSIV

Dinamo este deja cu gândul la returul cu Skjern din sferturile EHF European League, unul în care ar trebui să joace și starul Luka Cindric. Din informațiile ProSport, fostul handbalist al Barcelonei ar urma să fie apt pentru această partidă, decisivă pentru calificarea în Final Four-ul de la Hamburg. „În mod normal, Cindric va fi

Vedeta lui Dinamo, aproape de o revenire de senzație în meciul așteptat de toți fanii: „În mod normal, va fi pe teren”. EXCLUSIV

Dinamo este deja cu gândul la returul cu Skjern din sferturile EHF European League, unul în care ar trebui să joace și starul Luka Cindric.

Din informațiile ProSport, fostul handbalist al Barcelonei ar urma să fie apt pentru această partidă, decisivă pentru calificarea în Final Four-ul de la Hamburg. „În mod normal, Cindric va fi pe teren”, susțin sursele ProSport.

Luka Cindric, gata să revină în returul dintre Skjern și Dinamo

Echipa lui Xavi Pascual traversează cel mai important moment al sezonului pe plan european, iar o calificare între cele mai bune patru echipe din European League este obiectivul fixat încă din vară de președintele Ionuț Popa. Asta după ce Dinamo a ratat accesul în Liga Campionilor la handbal masculin.

După ce a trecut de Silkeborg, se părea că formația din „Ștefan cel Mare” are cale liberă spre Final Four. Doar că Dinamo a resimțit din plin absența lui Luka Cindric marți seara, atunci când a tremurat serios pentru o victorie la limită cu Skjern, scor 28-27. Fără un coordonator de joc adevărat, bucureștenii nu au reușit să se desprindă în fața unui adversar considerat inferior, care a cedat abia pe final, probabil și pe fondul atmosferei grozave din „Ștefan cel Mare”.După accidentarea de la Turda, în care arbitrii au tolerat jocul dur al gazdelor, Luka Cindric ar urma să fie pe teren în returul de pe 30 aprilie. E practic meciul anului pentru Dinamo, care a câștigat deja titlul pe plan intern, așa cum era de așteptat, fiind favorită și la cucerirea Cupei României.

Cu Luka Cindric și portarul sârb Cupara în formă maximă, Dinamo nu ar trebui să aibă probleme cu Skjern, în ciuda avantajului fragil obținut la București și care poate fi totuși întors cu ușurință în handbal.

 » Citește toată știrea aici…