Sorana Cîrstea, dezvăluiri de la Madrid, înaintea meciului cu Iga Swiatek! E încântată de bărbatul cu care a decis să colaboreze pe zgură!

Sorana Cîrstea s-a calificat cu mari emoții în turul 3 la Mutua Madrid Oopen, după victoria obținută cu filipineza Alexandra Eala. La finalul meciului, jucătoarea noastră de tenis a vorbit despre colaborarea cu noul său antrenor. Românca s-a calificat mai departe la competiția din capitala Spaniei și va da piept în 16-imi cu Iga Swiatek

Sorana Cîrstea, dezvăluiri de la Madrid, înaintea meciului cu Iga Swiatek! E încântată de bărbatul cu care a decis să colaboreze pe zgură!

Sorana Cîrstea s-a calificat cu mari emoții în turul 3 la Mutua Madrid Oopen, după victoria obținută cu filipineza Alexandra Eala. La finalul meciului, jucătoarea noastră de tenis a vorbit despre colaborarea cu noul său antrenor.

Românca s-a calificat mai departe la competiția din capitala Spaniei și va da piept în 16-imi cu Iga Swiatek, liderul ierarhiei feminine mondiale.

Sorana Cîrstea, dezvăluiri înaintea meciului cu liderul Iga Swiatek de la Madrid Open! Cum și-a răpus adversara

Sorana Cîrstea a învins-o greu pe Alexandra Eala (170 WTA), scor 6-3, 6-7(6), 6-4, și a acces în turul 3 la Madrid Open, acolo unde va avea un duel de foc cu liderul WTA, Iga Swiatek.„Sori” a dezvăluit că nu avea habar cum joacă Alexandra Eala, astfel că a urmărit pe internet meciul filipinezei de doar 18 ani cu Lesia Tsurenko.

„Un meci destul de complicat. Am început bine 6-3, 5-3, acolo nu pot să spun că am făcut multe lucruri greșit. Cred că am fost un pic pasivă și adversara un pic și-a ridicat nivelul, dar chit că în setul trei a avut 3-1, simțeam că joc mai bine, că am un nivel peste și că trebuie să reușesc să găsesc soluții să câștig.

Știam cine este, dar nu știam cum joacă. N-am văzut-o niciodată. Prima oară când joci cu o adversară e un pic dificil, pentru că trebuie să găsești un pic, să zic așa, trebuie să-i găsești punctele slabe și acolo să insiști”, a declarat Sorana Cîrstea, citată de gsp.ro.

Românca e încântată total de colaborarea cu noul antrenor

Sorana Cîrstea a vorbit și despre colaborarea cu Albert Santos, noul său antrenor pentru sezonul de zgură.

 » Citește toată știrea aici…