Sorana Cîrstea, spulberată de Iga Swiatek la Madrid! Cum s-a încheiat partida, după doar o oră și 18 minute de joc

Sâmbătă, 27 aprilie 2024, Sorana Cîrstea (34 de ani – 30 WTA) a fost spulberată de poloneza Iga Swiatek (22 de ani – 1 WTA) în turul trei al turneului de la Madrid. Partida s-a încheiat în defavoarea jucătoarei din România, scor 1-6, 1-6, după doar o oră și 18 minute de joc. Cîrstea va

Sorana Cîrstea, spulberată de Iga Swiatek la Madrid! Cum s-a încheiat partida, după doar o oră și 18 minute de joc

Sâmbătă, 27 aprilie 2024, Sorana Cîrstea (34 de ani – 30 WTA) a fost spulberată de poloneza Iga Swiatek (22 de ani – 1 WTA) în turul trei al turneului de la Madrid.

Partida s-a încheiat în defavoarea jucătoarei din România, scor 1-6, 1-6, după doar o oră și 18 minute de joc. Cîrstea va părăsi Madridul cu 65 de puncte WTA și cu un cec în valoare de 51.665 euro.

S-a terminat aventura de la Madrid pentru Sorana Cîrstea! A fost spulberată de Iga Swiatek, după doar o oră și 18 minute de joc

Sorana Cîrstea nu i-a putut face față liderului mondial, Iga Swiatek, în turul trei al turneului de la Madrid și a sfârșit prin a fi învinsă fără drept de apel, scor 1-6, 1-6, la capătul unui joc care a durat o oră și 18 minute.Swiatek a început ca din tun partida și a dus repede scorul la 5-0 în favoarea ei în primul set. Ulterior, Cîrstea a reușit să o pună ușor în dificultate, însă chiar și așa nu a mai putut întoarce soarta jocului. Swiatek s-a impus cu 6-1 și și-a adjudecat primul set al confruntării.

Actul secund a început ceva mai echilibrat, însă break-ul reușit de poloneză în game-ul patru a rupt din nou jocul. Swiatek s-a descătușat în acel moment și nu a mai cedat niciun game până la final, reușind să câștige și setul doi cu același scor, 6-1.

Interesant de menționat este faptul că pe tot parcursul partidei nu s-a reușit niciun as. În schimb, singurele două duble greșeli au fost trecute în contul Soranei Cîrstea.

În optimile de finală ale turneului din Spania, Iga Swiatek o va aștepta pe învingătoarea dintre Victoria Azarenka și Sara Sorribes Tormo.

 » Citește toată știrea aici…