Una dintre adversarele de coșmar ale Simonei Halep se retrage din tenis! Și-a anunțat decizia la Canal +

Alize Cornet se retrage din tenis, anunțul fiind făcut la Canal+. Ultimul turneu la care va mai participa sportiva de 34 de ani e cel de la Roland Garros 2024. Alize Cornet și Simona Halep au avut multe dueluri de-a lungul carierei. Una dintre confruntări, cea mai intensă, a avut la în optimile de la

Una dintre adversarele de coșmar ale Simonei Halep se retrage din tenis! Și-a anunțat decizia la Canal +

Alize Cornet se retrage din tenis, anunțul fiind făcut la Canal+. Ultimul turneu la care va mai participa sportiva de 34 de ani e cel de la Roland Garros 2024.

Alize Cornet și Simona Halep au avut multe dueluri de-a lungul carierei. Una dintre confruntări, cea mai intensă, a avut la în optimile de la Australian Open 2022. Sportiva din Franța a învins-o pe româncă după o luptă de peste două ore și jumătate, scor 6-4, 3-6, 6-4.

Alize Cornet, adversara de temut a Simonei Halep, se retrage din tenis

În meciurile Alize Cornet – Simona Halep, franțuzoaica are avantaj, la general, 4-2.

„În acest moment, aş vrea să spun că acesta este ultimul meu an. Nu voi ajunge până la Paris 2024. Este rezultatul unui lung proces care a durat mai mult de doi ani. Simt că a sosit momentul. Am parcurs tot drumul”, a spus Alize Cornet despre retragerea din tenis.Alize Cornet e născută în 1990, la Nisa, și a fost pe locul 11 WTA, în 2009, cea mai bună poziție a carierei. A cucerit șase titluri WTA și doar din premiile din tenis are o avere de 10.337.117 de dolari.

  • Este singura care a învins-o de trei ori consecutiv pe Serena Williams când sportiva din SUA era numărul unu WTA

Alize Cornet: „Nici măcar mie nu îmi vine să cred”

De asemenea, deține recordul pentru numărul de turnee de Grand Slam disputate consecutiv: 68 (de la Australian Open 2007 la Wimbledon 2020). Ea dezvăluia, într-un interviu pentru Prima Sport: „Este un miracol! Să nu fiu accidentată pentru atât de mult timp şi să fiu capabilă să rămân la un nivel foarte ridicat,

 » Citește toată știrea aici…