Una dintre femeile care a fost bătută măr în ring de „Perversul de pe Târgu Ocna” face o declarație controversată după bătaia rușinoasă! Ce îl roagă pe iubitul ei să facă alături de alte domnișoare: „Să le ia mințile!”

„Bettyshor” a făcut o declarație controversată, legată de iubitul său, după ce a fost bătută brutal de „Perversul de pe Târgu Ocna”. Lupta s-a desfășurat în Sala Polivalentă din București, iar imaginile bătăii au făcut înconjurul lumii, stârrnind indignare. Bettyshor, femeia bătută măr de „Perversul de pe Târgu Ocna” despre relația cu Romeo Vasiloni Beatrice

Una dintre femeile care a fost bătută măr în ring de „Perversul de pe Târgu Ocna” face o declarație controversată după bătaia rușinoasă! Ce îl roagă pe iubitul ei să facă alături de alte domnișoare: „Să le ia mințile!”

„Bettyshor” a făcut o declarație controversată, legată de iubitul său, după ce a fost bătută brutal de „Perversul de pe Târgu Ocna”.

Lupta s-a desfășurat în Sala Polivalentă din București, iar imaginile bătăii au făcut înconjurul lumii, stârrnind indignare.

Bettyshor, femeia bătută măr de „Perversul de pe Târgu Ocna” despre relația cu Romeo Vasiloni

Beatrice Ungureanu, zisă „Bettyshor”, și Romeo Vasiloni, au atras atenția prin luptele lor din gala RXF. Totuși, deși amândoi au participat la luptele în cușcă din Sala Polivalentă, niciunul nu a reușit să câștige.

„Bettyshor” susține că îl cunoaște pe iubitul ei, Romeo Vasiloni, din mediul online. Participarea tânărului în cadrul emisiunii „Insula Iubirii” nu a avut nicio relevanță pentru brunetă, întrucât nu urmărește programele TV. „Bettyshor” îl încurajează pe iubitul său, ispită în în cadrul emsiunii, să continue să le „vrăjească” pe celelalte domnișoare, întrucât nu este geloasă și are încredere în partenerul ei.„Mai mult decât perfect au decurs lucrurile, chiar a fost o conexiune de la început și acum nu mai pot să stau fără ea. Uite, și la meci acum sunt lipit de ea! Acum trei săptămâni a avut loc prima întâlnire, iar planurile noastre de acum sunt să fim fericiți și liniștiți. Au fost energii rele (nr. după ce s-au afișat în mediul online), dar așa cum au venit, așa au și plecat! Așa de repede am scăpat de ele! Era normal să ne atace lumea!

Nu m-a influențat imaginea pe care și-a creat-o. Mie mi-a plăcut foarte mult caracterul lui, este gentleman, este domn, este educat! Să vrăjească domnișoare-n continuare, să le ia capul, mințile!”, a spus „Bettyshor”, potrivit Cancan.

Bătaia controversată dintre „Bettyshor” și „Perversul de pe Târgu Ocna”

Sala Polivalentă din Capitală a găzduit o luptă scandaloasă și rușinoasă.

 » Citește toată știrea aici…