Iga Swiatek scrie istorie la ediția de Roland Garros la care Simona Halep a fost interzisă! Scorul ruşinii mondiale în meciul cu rusoaica Anastasia Potapova

Duminică, 2 iunie 2024, Iga Swiatek (23 de ani – 1 WTA) a scris istorie la Roland Garros, după ce și-a spulberat adversara în doar 41 de minute și fără să îi acorde șansa de a câștiga nici măcar un game. Poloneza a „executat-o” în optimile de finală pe rusoaica Anastasia Potapova (23 de ani

Iga Swiatek scrie istorie la ediția de Roland Garros la care Simona Halep a fost interzisă! Scorul ruşinii mondiale în meciul cu rusoaica Anastasia Potapova

Duminică, 2 iunie 2024, Iga Swiatek (23 de ani – 1 WTA) a scris istorie la Roland Garros, după ce și-a spulberat adversara în doar 41 de minute și fără să îi acorde șansa de a câștiga nici măcar un game.

Poloneza a „executat-o” în optimile de finală pe rusoaica Anastasia Potapova (23 de ani – 41 WTA), scor 6-0, 6-0, sub privirile stupefiate a miilor de fani aflați în tribune.

Iga Swiatek – Anastasia Potapova, 6-0, 6-0 după doar 41 de minute. Liderul WTA a scris istorie la Roland Garros 2024

Duminică, de la ora 12:10, pe arena Philippe-Chatrier din Paris a început duelul dintre Iga Swiatek și Anastasia Potapova, din optimile de finală ale turneului Roland Garros 2024.Suporterii aflați în tribune au avut parte de unul dintre cele mai scurte show-uri pe care le-au putut vedea în tenis, deoarece confruntarea s-a decis după doar 41 de minute.

Iga Swiatek și-a adjudecat primul set cu 6-0, reușind să profite de toate mingile de break pe care le-a avut pe serviciul adversarei: 3 din 3! Nici în al doilea act lucrurile nu au stat prea diferit.

Potapova a izbutit să salveze două mingi de break în game-ul doi al partidei, dar nu a putut evita break-ul. Iar la finalul setului secund, scorul indicat de tabelă a fost același!

Iga Swiatek a „executat-o” pe Anastasia Potapova în două seturi, scor 6-0, 6-0, la capătul unei demonstrații de forță aproape nemaivăzute.

E a doua oară când Iga Swiatek câștigă cu 6-0, 6-0 la Roland Garros

Totuși, în ceea ce o privește pe Iga Swiatek, revelația tenisului feminin din ultimii ani de zile, lucrurile nu sunt tocmai surprinzătoare.

 » Citește toată știrea aici…