Un român a dat lovitura vieții și a câștigat un milion de euro la pariuri, după finala Champions League! A avut bilete cu evenimente pe durata a 6 luni: cu câți bani rămâne după impozitare!

Un român a dat lovitura după ce a câștigat un milion de euro după finala Ligii Campionilor dintre Borussia Dortmund și Real Madrid, încheiată cu victoria campioanei Spaniei, scor 2-0. Românul este originar din Buzău, dar este stabilit în Spania, chiar la Madrid, și a avut biletul cu meciuri întins pe durata a șase luni

Un român a dat lovitura vieții și a câștigat un milion de euro la pariuri, după finala Champions League! A avut bilete cu evenimente pe durata a 6 luni: cu câți bani rămâne după impozitare!

Un român a dat lovitura după ce a câștigat un milion de euro după finala Ligii Campionilor dintre Borussia Dortmund și Real Madrid, încheiată cu victoria campioanei Spaniei, scor 2-0.

Românul este originar din Buzău, dar este stabilit în Spania, chiar la Madrid, și a avut biletul cu meciuri întins pe durata a șase luni în care a investit doar 2 euro!

Cine este românul care a câștigat un milion de euro la pariuri după finala UCL!

Marius, bărbatul din Buzău stabilit de aproape trei decenii în Madrid, a trăit cu inima-n gât ultimul act din Liga Campionilor și a savurat din plin deznădământul, fiind mare fan al trupei lui Carlo Ancelotti. Dar nu asta l-a făcut cel mai fericit, ci suma fabuloasă care i-a intrat în conturi de la pariuri. Un milion de euro cu un bilet jucat în luna ianuarie ce l-a costat 2 euro.„Am riscat doi lei pe bilet. 10 lei, în total. Nu știu dacă îți ajunge de o cafea în București. Am văzut că sunt cote foarte mari și este o posibilitate să încerc o minune. Nu m-am așteptat niciodată. Sincer să fiu, nu credeam. Au fost foarte multe evenimente sportive”, a spus Marius pentru PRO TV.

Românul dezvăluie că a pus respectivul bilete la începutul anului, când se afla într-o vacanță la Brașov. Printre evenimentele sportive aflate pe biletul câștigător s-au numărat câștigătorii de la Australian Open și campioanele din baschet și fotbal. Totuși, românul nu va rămâne cu toată suma câștigată, ci doar cu puțin peste jumătate, după impozitare. Marius va încasa la final circa 600.000 de euro.

„Este o emoție pozitivă. Când vine o surpriză atât de mare nu te aștepți și satisfacția e mai mare.

 » Citește toată știrea aici…