Reacție șocantă a organizatorului meciului dintre un bărbat de categoria grea și două femei! Anunță o altă bătaie, chiar și mai dezechilibrată: „Ele au vrut să intre în ring! E un trend mondial”

Sala Polivalentă din București a fost miercuri gazda unei gale de RXF (Real Xtreme Fighting), iar o luptă dintre un bărbat și două femei a stârnit, cum era și normal, foarte multe controverse. Bărbatul, poreclit „Perversul de pe Târgu Ocna”, a urcat în ring cu două fete, Beatrice Ungureanu și Roxana Țuțu, iar timp de

Reacție șocantă a organizatorului meciului dintre un bărbat de categoria grea și două femei! Anunță o altă bătaie, chiar și mai dezechilibrată: „Ele au vrut să intre în ring! E un trend mondial”

Sala Polivalentă din București a fost miercuri gazda unei gale de RXF (Real Xtreme Fighting), iar o luptă dintre un bărbat și două femei a stârnit, cum era și normal, foarte multe controverse.

Bărbatul, poreclit „Perversul de pe Târgu Ocna”, a urcat în ring cu două fete, Beatrice Ungureanu și Roxana Țuțu, iar timp de cinci minute câtt a durat lupta, cele două femei au fost lovite cu bestialitate de oponentul lor.

Reacția organizatorului galei este una de-a dreptul șocantă. Acesta spune nonșalant că nu vede nimic deplsat în această dispută, mai ales că fetele și-au dat acceptul, și anunță pe viitor o altă dispută, una cu mult mai dezechilibrată.
Organizatorului galei RXF nu vede nimic neobișnuit în lupta dintre bărbat de categoria grea și două femei! Și asta nu se oprește aici. Anunță o altă confruntare, și mai dezechilibrată

Cele două femei au primit zeci de pumni din partea „Perversului de pe Târgu Ocna”, spre amuzamentul și satisfacția celor prezenți în sală. Bătaia, că numai luptă nu a fost, a durat 5 minute, perioada de timp în care cele două femeile au fost lovite violent din mai toate pozițiile.

Sebastian Vieru, organizatorul galelor RXF, a avut o primă reacție după evenimentul de la Sala Polivalentă. Chestionat cu privire la faptul dacă i se pare normal ca un bărbat să lovească femeile cu pumnii în ring, Vieru a replicat pentru gsp.ro fără să stea pe gânduri: „Este un show în care ele au decis să participe. Nu este nimic deplasat ca un bărbat să lupte împotriva unor femei. E un show. E un trend mondial. Noi le-am propus acest lucru, ele au acceptat. Nu suntem singurii care au astfel de evenimente.

 » Citește toată știrea aici…