Steffi Graf a dat verdictul despre Simona Halep! Ce șanse mai are să revină în top

Fosta mare jucătoare Steffi Graf a vorbit despre viitorul Simonei Halep în circuitul mondial. Sportiva noastră a revenit după o perioadă de 18 luni, iar întoarcerea ei nu a fost de bun augur având probleme medicale. Steffi Graf și-a dat cu părerea despre Simona Halep Cu Raluca Olaru în scaunul de arbitru, Simona Halep, Steffi

Steffi Graf a dat verdictul despre Simona Halep! Ce șanse mai are să revină în top

Fosta mare jucătoare Steffi Graf a vorbit despre viitorul Simonei Halep în circuitul mondial.

Sportiva noastră a revenit după o perioadă de 18 luni, iar întoarcerea ei nu a fost de bun augur având probleme medicale.

Steffi Graf și-a dat cu părerea despre Simona Halep

Cu Raluca Olaru în scaunul de arbitru, Simona Halep, Steffi Graf, Andre Agassi, Justin Gimelstob, Andrei Pavel şi Horia Tecău au încântat publicul din Cluj.

Nu au jucat unul, ci două meciuri demonstrative de dublu, dueluri presărate şi cu momente de dialog cu starurile din tribună, între care s-au numărat Ilie Năstase, Ion Ţiriac şi Virginia Ruzici.

Steffi Grav a vorbit la conferința de presă despre jucătoarea noastră.

„Asta îi spuneam și ei ieri: este alegerea ei, iar acesta e un lucru frumos. Ai făcut totul și acum poți să alegi dacă asta îți dorești să faci în continuare.Știu că fizic nu e ușor, devine tot mai greu cu vârsta. Dar a reușit de atâtea ori, și-a demonstrat devotamentul față de sport„, a declarat Steffi Graf pentru Sport.ro.

Cine e Steffi Graf?

Steffi Graf, printre cele mai bune jucătoare de tenis din lume, a câştigat 22 de turnee la simplu de Mare Şlem, adunând şapte titluri la Wimbledon, şase victorii la Roland Garros, cinci la U.S. Open şi patru la Australian Open.

1988 a fost cel bun an al său, fiind prima jucătoare de tenis care a câştigat toate turneele de Mare Şlem – „Golden Grand Slam” – într-un singur sezon.

Este căsătorită din 22 octombrie 2001, cu fostul tenisman american Andre Agassi. Împreună au doi copii, Jaden Gil şi Jaz Elle.

 » Citește toată știrea aici…