ProSport, confirmat! Echipa de handbal SCM Universitatea Craiova a anunțat numele noului antrenor principal

Aşa cum ProSport a anunţat în exclusivitate, Ovidiu Mihăilă este noul antrenor al echipei feminine de handbal SCM Universitatea Craiova. Tehnicianul de 50 de ani, care de curând a reuşit să păstreze echipa masculină CSM Vaslui în Liga Zimbrilor, în urma barajului, revine în Liga Florilor, unde a mai antrenat-o pe Gloria Buzău. El îl

ProSport, confirmat! Echipa de handbal SCM Universitatea Craiova a anunțat numele noului antrenor principal

Aşa cum ProSport a anunţat în exclusivitate, Ovidiu Mihăilă este noul antrenor al echipei feminine de handbal SCM Universitatea Craiova.

Tehnicianul de 50 de ani, care de curând a reuşit să păstreze echipa masculină CSM Vaslui în Liga Zimbrilor, în urma barajului, revine în Liga Florilor, unde a mai antrenat-o pe Gloria Buzău. El îl înlocuieşte pe banca tehnică a formaţiei din Bănie pe Costin Dumitrescu, cel care fusese adus de la echipa masculine a Craiovei, aflată în liga secundă, pentru a-i lua locul lui Bogdan Burcea.

Acesta a antrenat timp de opt ani SCM Universitatea Craiova, cu care a câştigat Cupa EHF în 2018, iar în vara aceasta a preluat formaţia Corona Braşov.
Aşa cum ProSport a anunţat, Ovidiu Mihăilă este noul antrenor al SCM Universitatea Craiova

Echipa de handbal feminin SCM Universitatea Craiova va fi antrenată de Ovidiu Mihăilă, așa cum ProSport a anunțat de pe 4 iunie.

„Suntem încântați să anunțăm că domnul Ovidiu Mihăilă este noul antrenor al echipei de handbal feminin SCM Universitatea Craiova! În vârstă de 50 de ani, Mihăilă a activat ultima dată în Liga Zimbrilor, competiție în care a reușit imposibilul și a salvat-o pe CSM Vaslui de la retrogradare, fiind adus într-o situație dificilă a echipei.

În campionatul de handbal masculin, noul nostru tehnician a mai antrenat pe Steaua Bucureşti şi naţionala de tineret a României. Cu «tricolorii» s-a clasat pe locul 8 la Campionatul Mondial de Tineret din Brazilia. De asemenea, a stat doi ani pe banca tehnică a echipei de handbal feminin Gloria Buzău.

Cu «roș-albaștrii» și cu fetele de la Buzău a mers în cupele europene. Mult succes pe banca tehnică a echipei SCM Universitatea Craiova!”,

 » Citește toată știrea aici…