Ștefan Lătescu și Bogdan Stoica, învinși în sferturi la Piramida Glory de la Rotterdam. Iancu „Tancul”, victorie spectaculoasă la debutul în Glory

Seară nefastă pentru românii prezenți sâmbătă în Piramida Glory de la Rotterdam. Ștefan Lătescu (22 de ani) și Bogdan Stoica (34 de ani), cei doi luptători tricolori de pe tablou, au fost învinși în prima fază, cea a sferturilor de finală, prin KO tehnic, după ce au suferit accidentări. În schimb, Ionuț Iancu ”Tancul” a

Ștefan Lătescu și Bogdan Stoica, învinși în sferturi la Piramida Glory de la Rotterdam. Iancu „Tancul”, victorie spectaculoasă la debutul în Glory

Seară nefastă pentru românii prezenți sâmbătă în Piramida Glory de la Rotterdam. Ștefan Lătescu (22 de ani) și Bogdan Stoica (34 de ani), cei doi luptători tricolori de pe tablou, au fost învinși în prima fază, cea a sferturilor de finală, prin KO tehnic, după ce au suferit accidentări.

În schimb, Ionuț Iancu ”Tancul” a debutat spectaculos în promoția Glory, cu o victorie prin KO.

Ștefan Lătescu, „măcinat” cu lovituri de picior de campionul Donegi Abena

Primul dintre români a urcat în ringul ”Ahoy Arena” din Rotterdam a fost Ștefan Lătescu, numărul 3 mondial la categoria grea în promoția Glory.

Sportivul de la Clubul Scorpions Iași a luptat cu fostul campion mondial, surinamezul Donegi Abena, în fața căruia a pierdut prin TKO în runda a 3-a.Conștient că nu are nicio șansă dacă stă la luptă cu Lătescu, recunoscut pentru forța pumnului, Abena a mizat pe lovituri de picior repetate, iar strategia lui a dat roade. Abena l-a măcinat treptat pe Lătescu cu lovituri în zona gambei, iar în runda a 3-a ieșeanul nu a mai putut continua, după ce piciorul stâng a cedat.

Trebuie apreciat însă curajul lui Ștefan Lătescu, care deși este cel mai tânăr luptător din Glory, a ales la tragerea la sorți să lupte cu un campion mondial, deși avea posibilitatea de alege un sportiv mult mai slab cotat.

Mihai Constantin: „Ștefan a vrut să lupte cu cel mai bun din lume”

Antrenorul lui Ștefan, Mihai Constantin, a declarat după gală că Lătescu a avut probleme la piciorul stâng înainte de gala de la Rotterdam, iar Abena a profitat din plin. Totodată, antrenorul de la Scorpions Iași a apreciat curajul elevului său care l-a ales la tragerea la sorți pe cel mai puternic oponent.

 » Citește toată știrea aici…