Cine transmite la TV meciul România – Serbia, finala Campionatului European de Minifotbal, de la ora 21:45! Naționala tricoloră e aproape de o performanță istorică formidabilă

România joacă astăzi, 8 iunie 2024, finala Campionatului European de Minifotbal, cu Serbia, începând cu ora 21.45, iar partida va fi transmisă în direct la TV, pe DigiSport 1. Naționala tricoloră e aproape de o performanță istorică formidabilă, țintind al 7-lea trofeu european din istorie. România – Serbia, în finala Campionatului European de Minifotbal România

Cine transmite la TV meciul România – Serbia, finala Campionatului European de Minifotbal, de la ora 21:45! Naționala tricoloră e aproape de o performanță istorică formidabilă

România joacă astăzi, 8 iunie 2024, finala Campionatului European de Minifotbal, cu Serbia, începând cu ora 21.45, iar partida va fi transmisă în direct la TV, pe DigiSport 1.

Naționala tricoloră e aproape de o performanță istorică formidabilă, țintind al 7-lea trofeu european din istorie.

România – Serbia, în finala Campionatului European de Minifotbal

România a reușit să ajungă în finala Campionatului European de Minifotbal, unde va da piept cu Serbia. Partida se va disputa sâmbătă, 8 iunie 2024, începând cu ora 21.45 și va fi transmisă în direct la TV, pe DigiSport 1.

Astfel, „tricolorii” încearcă să obțină o performanță istorică și țintesc spre al 7-lea trofeu european din istorie. România a devenit campioană continentală în anii 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 și 2015. În plus, naționala de minifotbal a României este și campioana mondială en-titre.
Parcursul României la Campionatul European de Minifotbal

Naționala României de Minifotbal a fost repartizată în grupa D a Campionatului European. Acolo, „tricolorii” au învins Turcia cu scorul de 9-0, s-au impus în fața Poloniei cu scorul de 5-2 și au remizat cu Ungaria, scor 0-0. În optimile de finală, România a dat piept cu Georgia, formație pe care a depășit-o lejer după ce s-a impus cu scorul de 3-0. Joi, în sferturile de finală, România s-a distrat cu Bosnia, țară care găzduiește turneul final, pe care a învins-o cu scorul de 4-1.

Misiunea „tricolorilor” a fost mult mai complicată în penultima fază a competiției. În semifinale, România a întâlnit pe Kazahstan, dar a reușit să se califice în marea finală după ce timpul regulamentar s-a terminat cu scorul de 1-1 și „tricolorii” s-au impus în urma loviturilor de departajare, scor 3-1.

 » Citește toată știrea aici…