A venit vestea pentru Simona Halep. Crudul adevăr: pe ce loc e în clasamentul WTA, după ce a fost refuzată la Roland Garros!

Clasamentul WTA a fost actualizat după Roland Garros. Două jucătoare române au ajuns în top 50 mondial, iar printre acestea nu este și Simona Halep. Cel de-al doilea turneu de Mare Slem, Roland Garros, este aproape de final, mai fiind de disputat doar finala la masculin. Câștigătoarea, la nivel feminin, în cadrul competiției a fost

A venit vestea pentru Simona Halep. Crudul adevăr: pe ce loc e în clasamentul WTA, după ce a fost refuzată la Roland Garros!

Clasamentul WTA a fost actualizat după Roland Garros. Două jucătoare române au ajuns în top 50 mondial, iar printre acestea nu este și Simona Halep.

Cel de-al doilea turneu de Mare Slem, Roland Garros, este aproape de final, mai fiind de disputat doar finala la masculin. Câștigătoarea, la nivel feminin, în cadrul competiției a fost Iga Swiatek. Ana Bogdan a profitat de performanța reușită la Paris și a avut un salt uriaș în clasamentul WTA. Simona Halep încă nu a revenit în circuit și rămâne departe de primele 1.000 de jucătoare.

Ana Bogdan și Sorana Cîrstea sunt în top 50 mondial: salt uriaș pentru Ana Bogdan după Roland Garros

Se cunoaște deja noua ierarhie în clasamentul WTA, la finalul celui de-al doilea turneu de Mare Slem. Unele sportive nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor și au coborât în clasament, în timp ce alte sportive au evoluat peste așteptări și s-au trezit cu clasări mult mai bune decât înainte de această competiție.Este și cazul Anei Bogdan, jucătoare care a urcat 15 poziții în clasament, până pe locul 49. Este al patrulea cel mai mare salt în clasamentul WTA care o propulsează în topul celor mai bune 50 de jucătoare din lume. Actualizările în clasament au fost luate în calcul doar pentru jucătoarele care au evoluat la Roland Garros, nu și la alte turnee după ce au fost eliminate. Ana Bogdan a ajuns până în al treilea tur la Roland Garros, unde a fost eliminată de Elina Svitolina.

Cealaltă jucătoare aflată în top 50 mondial este Sorana Cîrstea. Sportiva română a fost eliminată încă din primul tur la Roland Garros, dar a urcat o poziție, până pe locul 29. Anca Todoni a avut cea mai spectaculoasă creștere în clasament,

 » Citește toată știrea aici…